Happy-Oma-Opa.be

4 bordspellen om thuis te hebben

Of je nu op zoek bent naar een gezelschapsspel of een strategiespel, in ons aanbod vind je zeker wat je zoekt! Bij Repos Production is hun grootste motivatie om u unieke speelmomenten te bieden met uw gezin en uw kleinkinderen!

Juste One :

Laat een van de spelers een mysteriewoord raden! De regels: Een van de spelers trekt een kaart en kiest vervolgens zonder ernaar te kijken blindelings een getal van 1 tot 5. Schrijf stiekem een ​​aanwijzing op je ezel. Vergelijk je ezels en annuleer identieke aanwijzingen. Laat de overgebleven ezels aan de speler in kwestie zien om het woord Mysterie te raden!

Meer informatie: https://www.rprod.com/fr/games/just-one

 

Concept kids:

Een spel volledig gewijd aan de dierenwereld! Laat je favoriete dieren raden. Maar shhh, geen sprake van spreken, woorden maken plaats voor iconen. De regels: Alle kinderen proberen JOU kennis te laten maken met een dier. Pak de bovenste kaart van de stapel, zonder ernaar te kijken, en leg deze op de kaarthouder zodat alle kinderen hem kunnen zien. Om de beurt plaatsen de kinderen een ring op een icoon op het spelbord om te proberen je kennis te laten maken met dit dier. U kunt zoveel antwoorden geven als u wilt.

Meer informatie: https://www.rprod.com/fr/games/concept-kids

 

So Clever :

Voer met So Clover! stiekem een ​​hint in voor elk paar trefwoorden. Samen moeten de andere spelers uw zoekwoorden vinden. De regels: ontdek de sleutelwoorden. Schrijf in het geheim een ​​hint voor elk trefwoordpaar. Zullen andere spelers uw zoekwoorden vinden?

Meer informatie: https: //www.rprod.com/fr/games/so-clover

 

Time’s Up Familie:

De tijd is om! is het best verkochte gezelschapsspel. In tegenstelling tot andere zogenaamde “cultuur” -spellen, is er geen encyclopedische kennis vereist om plezier te hebben. Een klein trucje, een beetje aandacht, een beetje geheugen en voila! De tijd is om! is een teamspel dat wordt gespeeld over 3 ronden. Raad in elke ronde zoveel mogelijk kaarten! De regels : Ronde Beschrijf: De radende speler zegt wat hij wil dat zijn team de kaart in 40 seconden vindt. Zodra de stelling is ontdekt, legt de speler de kaart open op tafel en laat de volgende kaart raden. Als alle kaarten zijn onthuld, gaan we verder met ronde twee.

Ronde 2: in een notendop: Neem de 30 kaarten van de vorige ronde en schud ze. Deze keer kun je maar één woord zeggen! Je teamgenoten kunnen maar één voorstel doen!

Ronde 3 Mimer: Neem de 30 kaarten van de vorige ronde en schud ze. Vanaf nu zullen we moeten mimeren!

Meer informatie: https://www.rprod.com/fr/games/times-up-family

Te doen

Recept pannenkoek

Ingrediënten : 250g bloem 4 eieren 50 cl melk 2 soeplepels suiker 1 snuifje zout 2 soeplepels olie Bereiding: In een kom, meng bloem, eieren,

Read More »
Non classé

Recept pannenkoekgebak

Ingrediënten 8 tot 10 pannenkoeken 2 koppen verse room 1 kop suiker 4 eieren 1 zakje vanillesuiker 1 soeplepel bloem 1 snuifje zout 1 kop

Read More »
Te doen

Geschiedenis van de pannenkoek

De pannenkoek is een traditioneel Frans gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Middeleeuwen. We nemen aan dat het gerecht uitgevonden werd door de Galliërs

Read More »
Gezondheid

Think Pink

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: de nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?