Happy-Oma-Opa.be

Welkom op

Woensdagateliers

Grootouder zijn is een zeer rijke rol. Wat een genot om te zien hoe je kleinkinderen opgroeien en ze in de watten leggen!

Ontdek onze tips om ze bezig te houden met eenvoudige en leuke activiteiten. Koken, knutselen, tuinieren,… zullen zoveel gedeelde geneugten zijn. We zullen je regelmatig diverse workshop tips delen!

Herontdek het plezier van knutselen op woensdag met uw kleinkinderen. Vind de woensdag-ambachten om bloemen, dozen, fotolijsten, herinneringen, spaarvarkens, potloodhouders te maken … Met doe-het-zelf-ideeën kunnen kinderen ideeën opdoen om voor zichzelf een klein cadeautje te maken voor hun dierbaren.

Koken met je kleinkinderen prikkelt al hun zintuigen (proeven, zien, voelen, ruiken …) en geeft de mogelijkheid om samen een leuke tijd te hebben. Eerst maken we samen iets, daarna bieden we het met trots aan aan de rest van de familie, maar vooral aan mama en papa!

Leer uw kleinkinderen de natuur en de kleine dieren die in de tuin leven te observeren, zaden te planten, water te geven, te graven, te schoffelen, te oogsten … zoveel activiteiten die het vooral mogelijk maken om goede momenten van uitwisseling en medeplichtigheid te delen.

Ontdek onze

Laatste ideeën

koken

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Lezen
Tuinieren

In de Tuin in Juni: Wat Planten, Zaaien en Doen in Juni?

Als scharnier tussen het einde van de lente en het begin van de zomer, is juni de maand van de hoop. Het zonnetje is nu vaak op de afspraak en we krijgen onze eerste zomerkleurtjes. Maar we zijn er nog niet, het is nog geen vakantie, zeker niet voor uw tuiniershart dat in de komende maand zeker sneller zal kloppen

Lezen
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?