Happy-Oma-Opa.be

Tuinieren

Leer uw kleinkinderen de natuur en de kleine dieren die in de tuin leven te observeren, zaden te planten, water te geven, te graven, te schoffelen, te oogsten … zoveel activiteiten die het vooral mogelijk maken om goede momenten van uitwisseling en medeplichtigheid te delen.

Tuinieren

In de Tuin in Juni: Wat Planten, Zaaien en Doen in Juni?

Als scharnier tussen het einde van de lente en het begin van de zomer, is juni de maand van de hoop. Het zonnetje is nu vaak op de afspraak en we krijgen onze eerste zomerkleurtjes. Maar we zijn er nog niet, het is nog geen vakantie, zeker niet voor uw tuiniershart dat in de komende maand zeker sneller zal kloppen

Lezen »
Tuinieren

Bereid u voor op de lente samen met uw kleinkinderen

Nu in deze periode zien de moestuinen er nog wat stil bij en meestal ook heel drassig, maar open uw ogen, want hier en daar komen krokussen, narcissen en muscari al uit de grond. Fruitplanten staan reeds in bloei. Dit is de ideale periode om te observeren en met de kleinkinderen tal van zaken te doen in de moestuin!

Lezen »
Tuinieren

De ultieme gids voor de jacht op paddenstoelen!

Zoals een uil op een tak, de koningin van het bos worden …, dat kan wellicht het objectief worden van duizenden grootmoeders die zich op het jachtterrein bevinden. Verras uw kleinkinderen! Neem ze mee op paddenstoelenpluk (+15 punten versus de andere Oma). Let er wel goed op ons spiekbriefje mee te nemen en bij de hand te hebben de dag dat u op jacht gaat:

Lezen »
Tuinieren

Activiteiten om in de tuin te doen met de kleinkinderen

Het weer wordt koeler en we brengen minder tijd buiten door dan in de zomer. Voorbij zijn de uren in het park rennen, glijden of spelen in de zandbak. Maar het is nog geen winter en er zijn een aantal geweldige buitenactiviteiten te doen in de herfst. Bijvoorbeeld:

Lezen »
No more posts to show

Volg ons dankzij onze

Newsletter

Door u in te schrijven voor onze Newsletter krijgt u regelmatig onze jongste artikels, tips en voorstellen, geheel gratis! Daarbij verbinden we ons ertoe nooit uw gegevens aan onze partners mee te delen! Wij weten dat het onaangenaam is tientallen ongewenste reclamemails te krijgen in onze mailbox…

Of door

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?