Happy-Oma-Opa.be

Welkom op onze riumte

Wedstrijd

We weten dat je graag prijzen wint! Daarom hebben we besloten om je regelmatig wedstrijden aan te bieden… het is aan jou om te spelen en vooral om te winnen!

Babyboom, uw gratis toegangskaarten!

Kent u de Babyboom Beurs? Nee? Het is de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders! Sinds 1982 verwelkomt deze beurs ouders, van zwangerschap tot de eerste babystapjes, met advies, geschenken en goede plannen. Gedurende 3 dagen bieden honderden exposanten waar ze goed in zijn om uw kleinkinderen met het allerbeste te verwelkomen! Een leuk idee voor een mooie uitstap met uw dochter of zoon om de komst van uw toekomstig wondertje voor te bereiden of alles af te ronden wat hij/zij nodig zal hebben. Om nog maar te zwijgen van de adviezen, workshops en conferenties… kortom, dit is dé plek waar u moet zijn als u uw kleinkinderen en hun ouders wilt plezieren!

Te winnen: 5 x 2 toegangskaarten

Waag uw kans!

Huidige wedstrijd

Onze volgende wedstrijden

Babyboom, uw gratis toegangskaarten!

Tot ziens op 18 oktober

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Volg ons dankzij onze

Newsletter

Door u in te schrijven voor onze Newsletter krijgt u regelmatig onze jongste artikels, tips en voorstellen, geheel gratis! Daarbij verbinden we ons ertoe nooit uw gegevens aan onze partners mee te delen! Wij weten dat het onaangenaam is tientallen ongewenste reclamemails te krijgen in onze mailbox…

Of door

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?