Happy-Oma-Opa.be

4 bordspellen om thuis te hebben

Of je nu op zoek bent naar een gezelschapsspel of een strategiespel, in ons aanbod vind je zeker wat je zoekt! Bij Repos Production is hun grootste motivatie om u unieke speelmomenten te bieden met uw gezin en uw kleinkinderen!

Juste One :

Laat een van de spelers een mysteriewoord raden! De regels: Een van de spelers trekt een kaart en kiest vervolgens zonder ernaar te kijken blindelings een getal van 1 tot 5. Schrijf stiekem een ​​aanwijzing op je ezel. Vergelijk je ezels en annuleer identieke aanwijzingen. Laat de overgebleven ezels aan de speler in kwestie zien om het woord Mysterie te raden!

Meer informatie: https://www.rprod.com/fr/games/just-one

 

Concept kids:

Een spel volledig gewijd aan de dierenwereld! Laat je favoriete dieren raden. Maar shhh, geen sprake van spreken, woorden maken plaats voor iconen. De regels: Alle kinderen proberen JOU kennis te laten maken met een dier. Pak de bovenste kaart van de stapel, zonder ernaar te kijken, en leg deze op de kaarthouder zodat alle kinderen hem kunnen zien. Om de beurt plaatsen de kinderen een ring op een icoon op het spelbord om te proberen je kennis te laten maken met dit dier. U kunt zoveel antwoorden geven als u wilt.

Meer informatie: https://www.rprod.com/fr/games/concept-kids

 

So Clever :

Voer met So Clover! stiekem een ​​hint in voor elk paar trefwoorden. Samen moeten de andere spelers uw zoekwoorden vinden. De regels: ontdek de sleutelwoorden. Schrijf in het geheim een ​​hint voor elk trefwoordpaar. Zullen andere spelers uw zoekwoorden vinden?

Meer informatie: https: //www.rprod.com/fr/games/so-clover

 

Time’s Up Familie:

De tijd is om! is het best verkochte gezelschapsspel. In tegenstelling tot andere zogenaamde “cultuur” -spellen, is er geen encyclopedische kennis vereist om plezier te hebben. Een klein trucje, een beetje aandacht, een beetje geheugen en voila! De tijd is om! is een teamspel dat wordt gespeeld over 3 ronden. Raad in elke ronde zoveel mogelijk kaarten! De regels : Ronde Beschrijf: De radende speler zegt wat hij wil dat zijn team de kaart in 40 seconden vindt. Zodra de stelling is ontdekt, legt de speler de kaart open op tafel en laat de volgende kaart raden. Als alle kaarten zijn onthuld, gaan we verder met ronde twee.

Ronde 2: in een notendop: Neem de 30 kaarten van de vorige ronde en schud ze. Deze keer kun je maar één woord zeggen! Je teamgenoten kunnen maar één voorstel doen!

Ronde 3 Mimer: Neem de 30 kaarten van de vorige ronde en schud ze. Vanaf nu zullen we moeten mimeren!

Meer informatie: https://www.rprod.com/fr/games/times-up-family

Gezondheid

Raad om de eerste zorgen toe te dienen aan uw kleinkinderen

Als er zaken fout lopen, is het eerste wat men hoopt goed en snel te kunnen reageren, op de juiste manier. Elk kind steekt ‘ns vreemd voorwerp in de mond, geen enkel grootouder kan vermijden dat een kleinkind door een insect gebeten wordt en we zijn allen groot geworden met een kleine wonde hier en daar. Maar, weet u wat doen in dergelijke situatie?

Read More »
Vie de Grands-Parents

De verborgen schatten in het huis van Grootouders

Zijn uw kleinkinderen al gaan snuffelen op uw zolder? Zou zouden onder de indruk zijn als ze wisten wat ze er allemaal kunnen vinden! Oude boeken, voorwerpen… mits wat zoeken, kunnen ze echte schatten ontdekken. Laat hen de verborgen schatten ontdekken bij u thuis op zolder…

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?