-7 € Op het Entreeticket Boudewijn SeaPark!

Een spektakel van dolfijnen, zeehonden of zeeleeuwen in familie, wat denk je?

Het is in het dolfinarium van Boudewijn Seapark! Boudewijn Seapark is ook een park met meer dan 30 attracties, waaronder 20 buitenattracties zoals de achtbaan Orca Ride, het piratenschip Sancta Maria, de vliegende stoelen en nog veel meer. Is er een zonnestraal aan de horizon? Koel af in Bobo’s AquaSplash, een fantastische waterattractie met 8 glijbanen, waterspelletjes, katrollen… En bij regen geen paniek, plezier gegarandeerd in de Bobo’s Indoor, een enorme binnenspeeltuin met meer dan 10 attracties! In Boudewijn Seapark, binnen of buiten, één ding is zeker, het hele gezin beleeft een gezellige dag.

Beleef een dag vol plezier in Boudewijn Seapark en koop je toegangsticket aan de gereduceerde prijs van € 17,50 (> 1m)

7€ korting op uw toegangskaarten !

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Het leven van grootouders

De rituelen op woensdagnamiddag

Uw kleinkinderen zijn vaak bij u thuis op woensdagnamiddag? U wilt ze leuk bezighouden, maar u hebt soms geen inspiratie? Geen zorgen, hierbij een aantal activiteiten om samen met hen een leuke tijd te beleven!

Read More »
Non classé

Schilderen met wattenstaafjes (pointillisme)

Pointillisme is een schildertechniek waarbij kleine kleuraccenten naast elkaar worden aangebracht. De kleuren mengen niet op het canvas. Het mengen doe je met het oog en de kleuren vangen het licht. Hier is onze techniek om een ​​regenachtige middag magisch te maken!

Read More »
Te doen

10 leuke activiteiten voor de maand januari

December is altijd een bewogen maand. Na de eindejaarsfeesten is januari traditioneel een overgangsmaand naar een meer rustige periode. Maar welke activiteiten kan u alleen, met twee of met uw kleinkinderen doen om volop van deze nieuwe rust te genieten? Hierbij enkele hints!

Read More »
Non classé

Recept : madeleintjes

INGREDIËNTEN VOOR 12 stuks : 125 g boter 125 g bloem 125 g kristalsuiker 5 g bakpoeder 2,5 eieren 0,31 limoen, het sap BEREIDEN: Verwarm de

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?