-7 € Op het Entreeticket Boudewijn SeaPark!

Een spektakel van dolfijnen, zeehonden of zeeleeuwen in familie, wat denk je?

Het is in het dolfinarium van Boudewijn Seapark! Boudewijn Seapark is ook een park met meer dan 30 attracties, waaronder 20 buitenattracties zoals de achtbaan Orca Ride, het piratenschip Sancta Maria, de vliegende stoelen en nog veel meer. Is er een zonnestraal aan de horizon? Koel af in Bobo’s AquaSplash, een fantastische waterattractie met 8 glijbanen, waterspelletjes, katrollen… En bij regen geen paniek, plezier gegarandeerd in de Bobo’s Indoor, een enorme binnenspeeltuin met meer dan 10 attracties! In Boudewijn Seapark, binnen of buiten, één ding is zeker, het hele gezin beleeft een gezellige dag.

Beleef een dag vol plezier in Boudewijn Seapark en koop je toegangsticket aan de gereduceerde prijs van € 17,50 (> 1m)

7€ korting op uw toegangskaarten !

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Non classé

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Read More »
Het leven van grootouders

Sleutels om ruzie tussen uw kleinkinderen op te lossen

U hebt het zeker meegemaakt als ouders, conflicten tussen broers en zussen zijn soms moeilijk op te lossen. Vandaag wordt u er als grootouder terug mee geconfronteerd met uw kleinkinderen. Hoe kan u best rust brengen wanneer zij ruzie beginnen te maken? Hierbij enkele hints om hiermee om te gaan.

Read More »
Non classé

In de Tuin in Juni: Wat Planten, Zaaien en Doen in Juni?

Als scharnier tussen het einde van de lente en het begin van de zomer, is juni de maand van de hoop. Het zonnetje is nu vaak op de afspraak en we krijgen onze eerste zomerkleurtjes. Maar we zijn er nog niet, het is nog geen vakantie, zeker niet voor uw tuiniershart dat in de komende maand zeker sneller zal kloppen

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?