Happy-Oma-Opa.be

-4 € Op het toegangsticket bij de ZOO van Antwerpen

Houd je van de warme sfeer van lichtfestivals en bewonder je sprookjes? Volg het witte konijn en duik in het grandioze en compleet gekke dromerige universum van Alice in Wonderland! Een grandioos lichtfestival waar alles absoluut mogelijk is, van de makers van China Light ZOO. Heb je ergens een date? Wees niet te laat !

Geniet van een voordelige korting op je toegangstickets voor het Alice in Wonderland Festival of Lights in ZOO Antwerpen:

Koop je entreeticket(s) tegen de gereduceerde prijs van € 16 per volwassene (ipv € 19) en € 14 per kind (3-17 jaar) (ipv € 16).

4€ korting op uw toegangskaarten !

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Gezondheid

Think Pink

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: de nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in

Read More »
Non classé

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Read More »
Het leven van grootouders

Sleutels om ruzie tussen uw kleinkinderen op te lossen

U hebt het zeker meegemaakt als ouders, conflicten tussen broers en zussen zijn soms moeilijk op te lossen. Vandaag wordt u er als grootouder terug mee geconfronteerd met uw kleinkinderen. Hoe kan u best rust brengen wanneer zij ruzie beginnen te maken? Hierbij enkele hints om hiermee om te gaan.

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?