Happy-Oma-Opa.be

Films om samen met uw kleinkinderen in de cinemazaal te gaan kijken

 Het is herfst en dat betekent dat de donkere en koude dagen terug zijn… Net het ideale seizoen om samen met uw kleinkinderen naar de cinema te gaan! Door de sanitaire situatie zijn vele mooie films om samen met het gezin te gaan kijken uitgesteld geweest en komen ze nu pas in de zalen. Hierbij een kleine bloemlezing van de films die u samen kunt gaan kijken vanaf deze maand oktober!

De wolf en de leeuw

We starten bij het verhaal van Alma, een jonge vrouw van 20 jaar die terugkeert naar het huis waar ze als kind is opgegroeid, gelegen op een verlaten eiland in Canada. Daar ontdekt ze in de buurt een wolfs- en een leeuwenwelp in nood … in het grootste geheim zal zij proberen hen te redden en groot te brengen. Maar dat wordt geen gemakkelijke taak…

Een mooi vriendschapsverhaal tussen een wolf en een leeuw, die niets of toch heel weinig met elkaar gemeen hebben. Dit alles met op de achtergrond de schitterende landschappen van het Canadese grote Noorden. Ontroerend en pakkend.

Komt uit op 13 oktober 2021 – Vanaf 6 jaar

Eiffel

Deze Franse film vertelt het verhaal van uitvinder Gustave Eiffel en de realisatie van zijn meest gekke en uitzonderlijk project: de bouw van de Eiffeltoren. Dit alles met op de  achtergrond een liefdesverhaal dat het geheel nog ingewikkelder gaat maken. Gespeeld door de schitterende Romain Duris en de jonge en talentvolle actrice Emma Mackey is deze film die zich afspeelt tussen realiteit en romance een niet te missen afspraak!

Komt uit op 13 oktober Vanaf 9 jaar

De schat van de kleine Nicolas (Le trésor du petit Nicolas

Grappig, ontroerend en duivels meeslepend, de schat van de kleine Nicolas vertelt het verhaal van de jonge Nicolas, een kleine jongen met een bruisend leven dankzij zijn onafscheidelijk bende vrienden waarmee hij de meest wilde dingen uithaalt. Maar de dag dat zijn vader aankondigt dat hij voor het werk gemuteerd wordt naar een verre plek, beseft hij dat hij al zijn vrienden zal moeten achterlaten. Deze gedachte maakt hem werkelijk gek, daarom bedenkt hij samen met zijn vrienden een onwaarschijnlijk plan om zijn verhuis te vermijden.

Komt uit op 20 oktober- Geschikt voor alle publiek

Ron ontgrendelen

In een nabije toekomst is het meeste trendy speelgoed een robot die stapt, spreekt en ontworpen is om de beste vriend te worden van de kinderen die hem gekocht hebben. Zoals zijn vrienden krijgt Barney er ook eentje, genaamd Ron… maar deze laatste werkt niet helemaal goed en zal hem meesleuren in de meest gekke avonturen. Kleurrijk, fun, grappig en ontroerend bij momenten, deze film zullen u en uw kleinkinderen met veel plezier bekijken!

Komt uit op 20 oktober 2021- Vanaf 6 jaar

Gereduceerde bioscoopkaartjes dankzij de Happy Club :

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?