Happy-Oma-Opa.be

– € 5,00 Op het Efteling entreeticket!

Op zoek naar het leukste familie-uitje? Zoek niet meer! Ontdek als gezin het magische Efteling-pretpark, dat zowel de jongste als de durfal betovert! Met Piraña-boeien in de wilde rivier worden geplonsd, in een snelle achtbaan een lus maken of naar de Tree of Tales luisteren, alles is mogelijk in het Betoverde Universum!

Geniet samen van onvergetelijke momenten in de vele attracties van het Efteling Park tegen een gereduceerde prijs dankzij een exclusieve korting van € 5 op uw toegangskaarten

5€ korting op uw toegangskaarten !

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Gezondheid

Think Pink

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: de nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in

Read More »
Non classé

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Read More »
Het leven van grootouders

Sleutels om ruzie tussen uw kleinkinderen op te lossen

U hebt het zeker meegemaakt als ouders, conflicten tussen broers en zussen zijn soms moeilijk op te lossen. Vandaag wordt u er als grootouder terug mee geconfronteerd met uw kleinkinderen. Hoe kan u best rust brengen wanneer zij ruzie beginnen te maken? Hierbij enkele hints om hiermee om te gaan.

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?