6 ideeën voor een geslaagd Kerstontbijt

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd en wat is er heerlijker dan een super smakelijk Kerstontbijt. Hierbij 10 ideeën voor en geslaagd Kerstontbijt:

Kouglof :

Kouglof is ideaal voor een Kerstontbijt. Snij dikke sneden die u met confituur insmeert, werkelijk lekker. Ontdek ons lekker recept.

Melkbroodjes met chocoladebrokjes :

Melkbroodjes zijn gemakkelijk te maken, voeg er chocoladebrokjes bij voor nog meer smulplezier. 

Briochettes (cougnu) :

Denk aan brioches in individuele versie, super lekker!

Peperkoek :

Dit recept kan niet mislukken en is heerlijk lekker om de dag te starten met een zoete noot. Hierbij het zeer mooie recept van onze hoofdredactrice: https://happy-oma-opa.be/2021/12/02/koekjesrecepten-om-sinterklaas-te-vieren/

Verloren brood :

Verloren brood of verloren brioche zijn ideaal voor een Kerstontbijt, voeg een beetje fruit bij en een beetje honing voor u aan tafel opdient.

Het leven van grootouders

De rituelen op woensdagnamiddag

Uw kleinkinderen zijn vaak bij u thuis op woensdagnamiddag? U wilt ze leuk bezighouden, maar u hebt soms geen inspiratie? Geen zorgen, hierbij een aantal activiteiten om samen met hen een leuke tijd te beleven!

Read More »
Non classé

Schilderen met wattenstaafjes (pointillisme)

Pointillisme is een schildertechniek waarbij kleine kleuraccenten naast elkaar worden aangebracht. De kleuren mengen niet op het canvas. Het mengen doe je met het oog en de kleuren vangen het licht. Hier is onze techniek om een ​​regenachtige middag magisch te maken!

Read More »
Te doen

10 leuke activiteiten voor de maand januari

December is altijd een bewogen maand. Na de eindejaarsfeesten is januari traditioneel een overgangsmaand naar een meer rustige periode. Maar welke activiteiten kan u alleen, met twee of met uw kleinkinderen doen om volop van deze nieuwe rust te genieten? Hierbij enkele hints!

Read More »
Non classé

Recept : madeleintjes

INGREDIËNTEN VOOR 12 stuks : 125 g boter 125 g bloem 125 g kristalsuiker 5 g bakpoeder 2,5 eieren 0,31 limoen, het sap BEREIDEN: Verwarm de

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?