Happy-Oma-Opa.be

6 ideeën voor een geslaagd Kerstontbijt

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd en wat is er heerlijker dan een super smakelijk Kerstontbijt. Hierbij 10 ideeën voor en geslaagd Kerstontbijt:

Kouglof :

Kouglof is ideaal voor een Kerstontbijt. Snij dikke sneden die u met confituur insmeert, werkelijk lekker. Ontdek ons lekker recept.

Melkbroodjes met chocoladebrokjes :

Melkbroodjes zijn gemakkelijk te maken, voeg er chocoladebrokjes bij voor nog meer smulplezier. 

Briochettes (cougnu) :

Denk aan brioches in individuele versie, super lekker!

Peperkoek :

Dit recept kan niet mislukken en is heerlijk lekker om de dag te starten met een zoete noot. Hierbij het zeer mooie recept van onze hoofdredactrice: https://happy-oma-opa.be/2021/12/02/koekjesrecepten-om-sinterklaas-te-vieren/

Verloren brood :

Verloren brood of verloren brioche zijn ideaal voor een Kerstontbijt, voeg een beetje fruit bij en een beetje honing voor u aan tafel opdient.

Gezondheid

Think Pink

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: de nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in

Read More »
Non classé

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Read More »
Het leven van grootouders

Sleutels om ruzie tussen uw kleinkinderen op te lossen

U hebt het zeker meegemaakt als ouders, conflicten tussen broers en zussen zijn soms moeilijk op te lossen. Vandaag wordt u er als grootouder terug mee geconfronteerd met uw kleinkinderen. Hoe kan u best rust brengen wanneer zij ruzie beginnen te maken? Hierbij enkele hints om hiermee om te gaan.

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?