6 ideeën voor een geslaagd Kerstontbijt

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd en wat is er heerlijker dan een super smakelijk Kerstontbijt. Hierbij 10 ideeën voor en geslaagd Kerstontbijt:

Kouglof :

Kouglof is ideaal voor een Kerstontbijt. Snij dikke sneden die u met confituur insmeert, werkelijk lekker. Ontdek ons lekker recept.

Melkbroodjes met chocoladebrokjes :

Melkbroodjes zijn gemakkelijk te maken, voeg er chocoladebrokjes bij voor nog meer smulplezier. 

Briochettes (cougnu) :

Denk aan brioches in individuele versie, super lekker!

Peperkoek :

Dit recept kan niet mislukken en is heerlijk lekker om de dag te starten met een zoete noot. Hierbij het zeer mooie recept van onze hoofdredactrice: https://happy-oma-opa.be/2021/12/02/koekjesrecepten-om-sinterklaas-te-vieren/

Verloren brood :

Verloren brood of verloren brioche zijn ideaal voor een Kerstontbijt, voeg een beetje fruit bij en een beetje honing voor u aan tafel opdient.

Non classé

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Read More »
Het leven van grootouders

Sleutels om ruzie tussen uw kleinkinderen op te lossen

U hebt het zeker meegemaakt als ouders, conflicten tussen broers en zussen zijn soms moeilijk op te lossen. Vandaag wordt u er als grootouder terug mee geconfronteerd met uw kleinkinderen. Hoe kan u best rust brengen wanneer zij ruzie beginnen te maken? Hierbij enkele hints om hiermee om te gaan.

Read More »
Non classé

In de Tuin in Juni: Wat Planten, Zaaien en Doen in Juni?

Als scharnier tussen het einde van de lente en het begin van de zomer, is juni de maand van de hoop. Het zonnetje is nu vaak op de afspraak en we krijgen onze eerste zomerkleurtjes. Maar we zijn er nog niet, het is nog geen vakantie, zeker niet voor uw tuiniershart dat in de komende maand zeker sneller zal kloppen

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?