Happy-Oma-Opa.be

5 cadeautips voor uw schoondochter

Kerstmis nadert en u wilt uw schoondochter een mooi cadeau schenken… Klein probleempje, u weet niet wat zij echt zal appreciëren! Geen probleem, hierbij 5 tips voor 5 verschillende profielen. U herkent zeker uw schoondochter in minstens één van deze profielen. En daarmee bent u zeker dat u zal scoren!

De ontwerpsters en(of) artiesten :

U schoondochter is per definitie de persoon die creatieve uitdagingen aangaat en er steeds in slaagt praktische en geweldige zaken te creëren. Zij steekt letterlijk talentvol en nieuwsgierig de handen uit de mouwen en kijkt er voortdurend naar uit om nieuwe creaties te kunnen uitproberen. Redenen genoeg dus om haar een kit creatie kaarsen  voor te stellen! De aangeboden mogelijkheden zijn talloos en het finaal resultaat zal super aangenaam zijn én voor het oog en voor de heerlijke geuren!

De avonturiersters :

Uw schoondochter houdt van “last-minute” reizen. Haar stijl is zelf haar reis bepalen en zelf in “backpack”-modus te reizen. M.a.w. een maximum te voet of met de fiets en met de zak op de rug! Dus is een nieuwe comfortabele en praktische rugzak een ideaal cadeauhint, nee?

Koket :

U schoondochter ziet er altijd pico bello uit. Stijlvol gekleed, perfect kapsel en nagels helemaal top. Zij heeft ook een perfecte huid waar ze bijzonder op let. Daarom is een gamma dag-nacht verzorgingsproducten een ideaal geschenk. Hiermee kan u de bal nooit mis slaan. Integendeel, uw schoondochter zal aangenaam verrast en bijzonder blij zijn met dit geschenk.

De boekenvreetsters :

Zij heeft altijd goede raad bij het aanbevelen van een goed boek! U schoondochter is een leesfanaat. Of het nu een roman is, een novelle of nog een boek over zelfontplooiing, zij heeft er steeds veel aandacht voor en heeft nood aan het lezen voor haar persoonlijk evenwicht. Geef haar als cadeau en digitale e-reader, daarmee zal ze overal en op elk moment nog meer leesplezier beleven en nieuwe zaken ontdekken.

De sportievelingen :

Zij, dat is jogging, cardio, aqua gym en yoga. Zelfs, heel veel yoga. Zij weet er alles over, heeft speciale cursussen gevolgd en heeft het ook echt nodig om zich goed te voelen in haar hoofd en in haar vel. En dit komt nu net goed uit, want haar yogatasje begint er echt vermoeid en versleten uit te zien! Schenk haar daarom een nieuwe en meer praktische! Ze zal u bijzonder dankbaar zijn!

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?