Ontmoet de geesten van het bos van de grotten van Han

Wandel in het Dierenpark tussen de wilde dieren en ontmoet de bosgeesten die daar op de paden ronddwalen. Hun grillige en ondeugende nummers zullen je onderdompelen in het Halloween-universum …

Verken de Grot van Han en zijn geologische wonderen, waar je plagerige trollen zult ontmoeten die daar hun thuis hebben gevonden. Durf jij hun nieuwsgierige en gekke wereld te ontdekken?

Negen dagen vol festiviteiten om van te genieten!
De pompoenen giechelen, de spinnen weven hun web en vreemde wezens zijn uit… Tijdens deze donkere en betoverende Halloween-periode, van 30 oktober tot 7 november 2021, worden de klassieke bezoeken aan het Dierenpark en de Grot een beetje verstoord! Overdag is entertainment inbegrepen bij de klassieke rondleidingen door het park en de grot.

Pssst! Halloween-activiteiten zijn inbegrepen bij het klassieke bezoek aan het landgoed. Kom rillen van plezier tijdens de 9 dagen Halloween-festiviteiten op Domaine des Grottes de Han voor volwassenen en € 18 voor kinderen (4-11 jaar)!

8,50 € korting op uw toegangskaarten !

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Het leven van grootouders

De rituelen op woensdagnamiddag

Uw kleinkinderen zijn vaak bij u thuis op woensdagnamiddag? U wilt ze leuk bezighouden, maar u hebt soms geen inspiratie? Geen zorgen, hierbij een aantal activiteiten om samen met hen een leuke tijd te beleven!

Read More »
Non classé

Schilderen met wattenstaafjes (pointillisme)

Pointillisme is een schildertechniek waarbij kleine kleuraccenten naast elkaar worden aangebracht. De kleuren mengen niet op het canvas. Het mengen doe je met het oog en de kleuren vangen het licht. Hier is onze techniek om een ​​regenachtige middag magisch te maken!

Read More »
Te doen

10 leuke activiteiten voor de maand januari

December is altijd een bewogen maand. Na de eindejaarsfeesten is januari traditioneel een overgangsmaand naar een meer rustige periode. Maar welke activiteiten kan u alleen, met twee of met uw kleinkinderen doen om volop van deze nieuwe rust te genieten? Hierbij enkele hints!

Read More »
Non classé

Recept : madeleintjes

INGREDIËNTEN VOOR 12 stuks : 125 g boter 125 g bloem 125 g kristalsuiker 5 g bakpoeder 2,5 eieren 0,31 limoen, het sap BEREIDEN: Verwarm de

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?