Happy-Oma-Opa.be

Ontmoet de geesten van het bos van de grotten van Han

Wandel in het Dierenpark tussen de wilde dieren en ontmoet de bosgeesten die daar op de paden ronddwalen. Hun grillige en ondeugende nummers zullen je onderdompelen in het Halloween-universum …

Verken de Grot van Han en zijn geologische wonderen, waar je plagerige trollen zult ontmoeten die daar hun thuis hebben gevonden. Durf jij hun nieuwsgierige en gekke wereld te ontdekken?

Negen dagen vol festiviteiten om van te genieten!
De pompoenen giechelen, de spinnen weven hun web en vreemde wezens zijn uit… Tijdens deze donkere en betoverende Halloween-periode, van 30 oktober tot 7 november 2021, worden de klassieke bezoeken aan het Dierenpark en de Grot een beetje verstoord! Overdag is entertainment inbegrepen bij de klassieke rondleidingen door het park en de grot.

Pssst! Halloween-activiteiten zijn inbegrepen bij het klassieke bezoek aan het landgoed. Kom rillen van plezier tijdens de 9 dagen Halloween-festiviteiten op Domaine des Grottes de Han voor volwassenen en € 18 voor kinderen (4-11 jaar)!

8,50 € korting op uw toegangskaarten !

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Gezondheid

Think Pink

‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: de nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in

Read More »
Non classé

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Read More »
Het leven van grootouders

Sleutels om ruzie tussen uw kleinkinderen op te lossen

U hebt het zeker meegemaakt als ouders, conflicten tussen broers en zussen zijn soms moeilijk op te lossen. Vandaag wordt u er als grootouder terug mee geconfronteerd met uw kleinkinderen. Hoe kan u best rust brengen wanneer zij ruzie beginnen te maken? Hierbij enkele hints om hiermee om te gaan.

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?