Het grootste Halloween-evenement van België

Beleef een angstaanjagende ervaring bij Halloween Walibi Belgium van 16 oktober tot 7 november 2021! Van spookachtige gebieden tot spookhuizen, brrr… je zult rillen!

Wat als je kleinkinderen dol zijn op Halloween? Geen probleem, de Rebiez zorgt heel goed voor ze! Het zijn de kinderen van de Rebellion Land Gang, moe en uitgeput van het volgen van de regels van de volwassenen. Ze hebben hun eigen visie op de feestdagen en willen er het beste van maken! Dus stelden ze zich allerlei uitdagingen voor, de ene nog gek en enger dan de andere, om erachter te komen welke kleinkinderen zich bij hun bende konden voegen en zo de Halloween-geest te redden.

Halloween voor iedereen:
Ook grootouders met kinderen, hoe jong ook, kunnen tot 17.00 uur genieten van het grootste Halloween-evenement van België, zonder al te bang te zijn. De jongsten zullen plezier beleven aan het ontdekken van de uitdagingen die ze moeten aangaan in speciaal voor hen gecreëerde ruimtes.

Bibber voor een spookachtige goochelshow! Tijdens Halloween speelt de goochelaar Dracula graag met vuur, houdt hij je ogen voor de gek en plaagt hij zijn assistent. Waar je ook bent, houd je ogen wijd open … hij zal proberen de slimste van je voor de gek te houden!

10 € korting op uw toegangskaarten voor volwassenen!

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Non classé

Recept Sushi en Maki’s met tonijn en zalm

Voor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken: Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Read More »
Het leven van grootouders

Sleutels om ruzie tussen uw kleinkinderen op te lossen

U hebt het zeker meegemaakt als ouders, conflicten tussen broers en zussen zijn soms moeilijk op te lossen. Vandaag wordt u er als grootouder terug mee geconfronteerd met uw kleinkinderen. Hoe kan u best rust brengen wanneer zij ruzie beginnen te maken? Hierbij enkele hints om hiermee om te gaan.

Read More »
Non classé

In de Tuin in Juni: Wat Planten, Zaaien en Doen in Juni?

Als scharnier tussen het einde van de lente en het begin van de zomer, is juni de maand van de hoop. Het zonnetje is nu vaak op de afspraak en we krijgen onze eerste zomerkleurtjes. Maar we zijn er nog niet, het is nog geen vakantie, zeker niet voor uw tuiniershart dat in de komende maand zeker sneller zal kloppen

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?