Het grootste Halloween-evenement van België

Beleef een angstaanjagende ervaring bij Halloween Walibi Belgium van 16 oktober tot 7 november 2021! Van spookachtige gebieden tot spookhuizen, brrr… je zult rillen!

Wat als je kleinkinderen dol zijn op Halloween? Geen probleem, de Rebiez zorgt heel goed voor ze! Het zijn de kinderen van de Rebellion Land Gang, moe en uitgeput van het volgen van de regels van de volwassenen. Ze hebben hun eigen visie op de feestdagen en willen er het beste van maken! Dus stelden ze zich allerlei uitdagingen voor, de ene nog gek en enger dan de andere, om erachter te komen welke kleinkinderen zich bij hun bende konden voegen en zo de Halloween-geest te redden.

Halloween voor iedereen:
Ook grootouders met kinderen, hoe jong ook, kunnen tot 17.00 uur genieten van het grootste Halloween-evenement van België, zonder al te bang te zijn. De jongsten zullen plezier beleven aan het ontdekken van de uitdagingen die ze moeten aangaan in speciaal voor hen gecreëerde ruimtes.

Bibber voor een spookachtige goochelshow! Tijdens Halloween speelt de goochelaar Dracula graag met vuur, houdt hij je ogen voor de gek en plaagt hij zijn assistent. Waar je ook bent, houd je ogen wijd open … hij zal proberen de slimste van je voor de gek te houden!

10 € korting op uw toegangskaarten voor volwassenen!

Aanbiedingen het hele jaar door met de

Happy Club

Dankzij de Happy club profiteert u van kortingen op vele plaatsen om met een klein budget aangename momenten door te brengen met uw kleinkinderen.

Bij 1 of 2 activiteit wordt je jaarabonnement al terugbetaald, en het plezier van je kleinkinderen vertienvoudigd!

Het leven van grootouders

De rituelen op woensdagnamiddag

Uw kleinkinderen zijn vaak bij u thuis op woensdagnamiddag? U wilt ze leuk bezighouden, maar u hebt soms geen inspiratie? Geen zorgen, hierbij een aantal activiteiten om samen met hen een leuke tijd te beleven!

Read More »
Non classé

Schilderen met wattenstaafjes (pointillisme)

Pointillisme is een schildertechniek waarbij kleine kleuraccenten naast elkaar worden aangebracht. De kleuren mengen niet op het canvas. Het mengen doe je met het oog en de kleuren vangen het licht. Hier is onze techniek om een ​​regenachtige middag magisch te maken!

Read More »
Te doen

10 leuke activiteiten voor de maand januari

December is altijd een bewogen maand. Na de eindejaarsfeesten is januari traditioneel een overgangsmaand naar een meer rustige periode. Maar welke activiteiten kan u alleen, met twee of met uw kleinkinderen doen om volop van deze nieuwe rust te genieten? Hierbij enkele hints!

Read More »
Non classé

Recept : madeleintjes

INGREDIËNTEN VOOR 12 stuks : 125 g boter 125 g bloem 125 g kristalsuiker 5 g bakpoeder 2,5 eieren 0,31 limoen, het sap BEREIDEN: Verwarm de

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?