Happy-Oma-Opa.be

7 originele cadeautips om te geven aan uw zoon/schoonzoon voor Vaderdag!

Een cadeau vinden voor een naaste? Niet evident. En dus een cadeau vinden die uw zoon of schoonzoon zal verrassen en plezier doen, dat is nog een ander paar mouwen.

Voor de creatieve papa’s: een notaboekje dat nooit volgeraakt!

U kent uw zoon of schoonzoon, hij heeft altijd 10 ideeën per seconde. En als u bij hem op bezoek gaat, ziet u overal schetsen, post-it’s en nota’s rondslingeren! Om hem het leven gemakkelijker te maken, waarom niet hem een eindeloos bruikbaar en geconnecteerd notaboekje geven. Praktisch en gemakkelijk, overal mee te nemen met eindeloos herbruikbare pagina’s! Het notaboekje heeft een Wifi-verbinding, een kinderspel dus om alle nota’s te verzenden naar andere toestellen zoals smartphones, laptops of computers.

Voor de cordon bleu papa’s: een pizza-oven

Dit is niet het goedkoopste cadeau, maar denk eraan dat u er ook mee van kan profiteren! Pizza-ovens zijn nu een heel stuk democratischer dan vroeger, minder imposant, gemakkelijker te verplaatsen en performanter met tal van mogelijkheden in termen van energievoeding. Dus, mocht u zoon of schoonzoon ervan dromen een echte pizzaiolo te zijn, dan is dit het geschenk dat hem echt plezier zal kunnen doen! En om u wat inspiratie te geven  hier een voorbeeld.

Voor de koffiefan papa’s: de koffiemachine met bonen

Hier ook een mooi geschenk voor een wat hoger budget, maar u mag er zeker van zijn dat u een gevoelige snaar zult raken indien uw zoon of schoonzoon een grote koffiefan is. Koffiemachines met molens bestaan in tal van modellen, maar u vindt er al van zeer goede kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs!

Voor de papa’s tuk op sterke sensaties: een ULM-vlucht

Voor de weinigen die de afkorting nog niet zouden kennen, ULM betekent “Ultra Light Motorised” en zoals de naam het zegt is het een eenvoudig toestel (een heel simpele structuur waarin piloot en passagier plaatsnemen, een schroef achteraan en een groot zeil om te vliegen). Heel wendbaar, veel stiller dan een helikopter en veel zachter dan een parachutesprong… het ideale cadeau als uw zoon of schoonzoon op zoek is naar een dikke portie frisse lucht!

Voor de papa’s die nog voor een mooi speelgoed vallen: een drone

Nog een idee voor diegenen die van vliegen houden… maar deze keer met beide voeten op de grond. Een drone zal hen uren en uren plezier bezorgen, zonder de prachtige beelden te vergeten die ze met de dronecamera vanuit de lucht zullen kunnen nemen. Heel aangenaam om te leren en heel fijn eenmaal men de teugels goed in handen heeft. Dit “speelgoed” voor de papa’s koopt u tegen een zeer correcte prijs. Zoekt u naar een voorbeeld?

Voor de papa’s die van brullende motoren houden: racen op een racecircuit met een heuse sportwagen

Op de mooiste Belgische circuits [en waarom niet de allermooiste] rondtoeren aan het stuur van een Porsche, een Ferrari of nog een Lamborghini, dat klinkt als muziek in de oren voor de liefhebbers van snelheid op vier wielen. Vandaag de dag is dit soort activiteit een heel stuk democratischer geworden en is zelfs een trendy geschenk. Is uw zoon of schoonzoon fan van glimmende sportwagens, dan kan u hier een paar voorbeelden vinden!

Voor de papa’s die van een zen-sfeer houden: een zalig moment spa-ontspanning

Sommigen houden ervan dat alles naar alle kanten beweegt, anderen zoeken vooral momenten van rust en sereniteit op. Als er een cadeau bestaat die zo’n type papa heel veel plezier zal doen, dan is het wel een romantisch verblijf in een spa-hotel. Niet nodig om ver weg te gaan, er bestaan heel comfortabele en gastvrije spa-hotels in elke regio. Hierbij een korte selectie!

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?