Happy-Oma-Opa.be

4 tips voor activiteiten tegen een lage prijs

U zoekt ideeën om tijdens de vakantie met uw kleinkinderen op stap te gaan? Wij hebben 4 tips voor activiteiten die het hele gezin blij zullen maken en dat tegen een lage prijs, dankzij onze Happy Club!

In de filmzaal de jongste tekenfilms gaan bekijken:

Niets beter dan een zakje popcorn en een malse zetel voor een gigantisch scherm met een klank van superieure kwaliteit om de jongste blockbuster te bekijken waar u zo lang naar heeft uitgekeken. Voor de beste kijk- en luisterervaring, twee adressen:

Kinepolis! Als u nog niet weet welke film te gaan bekijken, kijk dan even op deze website.

UGC! Als u nog niet weet welke film te gaan bekijken, kijk dan even op deze website.

Dankzij onze Happy Club geniet bij deze twee partners 3€ korting op uw filmtickets!

 

 

Ga naar Disney On Ice:

Zin om een uniek gezinsspektakel te ontdekken? Beleef het magische Disney On Ice “Allemaal Helden” avontuur op het ijs van Vorst Nationaal! Vergezel de onbevreesde Vaiana en de halfgod Maui in hun epische en gewaagde reis naar onbekende oorden om het gestolen hart van Te Fiti terug te geven. Reis aan de zijde van Elsa en Anna in hun tocht om het koninkrijk van Arandelle te beschermen. Duik “onder de oceaan” en ontdek de macht van de ware liefde met Ariel, de kleine zeemeermin. Droom groots met Raiponce die de wereld durft te verkennen en ontdek Belle die het gevaarlijke Beest temt. En u, welke held schuilt er diep in uzelf? Maak hem wakker tijdens de artistieke schaatsshow van Disney On Ice “Allemaal Helden”, de plek waar al uw favoriete Disneyverhalen werkelijkheid worden.

Beleef mee de magie op het ijs van Vorst Nationaal en geniet een korting van 8 € op de vertoningen van Disney On Ice “Allemaal Helden” op 18, 19 en 27 februari 2022!

Een museum bezoeken:

Opstijgen met een F-16 jachtvliegtuig? Stoom aflaten in een oude trein? Met uw blik modeontwerpers uitkleden? Of het beroep van pottenbakker even proberen? U kan zoveel zaken beleven met het museum pass dat toegang geeft tot meer dan 200 musea in België. Schenk uzelf een jaar gezinsuitstappen in alle veiligheid. Bezoek het hele jaar door meer dan 200 Belgische musea, wanneer u het wenst en zo vaak als u wilt.

Geniet 7€ korting op uw museum pass dankzij uw unieke promocode!

Naar een theatervoorstelling gaan kijken

Het Théâtre de Poche aan de rand van het Ter Kamerbos in Brussel is een betoverende plek. De programmatie pakt hedendaagse maatschappelijke thema’s aan. Dicht bij de actualiteit creëert het theater moderne teksten rond actuele thema’s, met een voorkeur voor progressieve standpunten met openingen naar het uitwisselen en de confrontatie van ideeën. De toeschouwer wordt in het debat betrokken, soms wat bruuskerend, vaak met veel emotie en een flinke portie lach.

Geniet 8€ korting op uw toegangstickets!

Plan een citytrip:

Zin om samen met uw kleinkinderen een weekend ertussenuit trekken of zin om de andere kant van de wereld te verkennen? Brussels Airlines maakt uw dromen waar, met de garantie op een perfecte dienstverlening. Vertrek morgen al op ontdekkingsreis naar Europa of Afrika tegen voordelige tarieven, wat meer hebt u nodig?

Geniet 10% korting op een bepaald aantal vluchten.

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?