Happy-Oma-Opa.be

8 pretparken om samen met het gezin te bezoeken

Of het nu is tijdens de krokusvakantie of tijdens en grijs weekend, deze parken heten u en uw kleinkinderen van harte welkom om fijne momenten te beleven! Geniet voor elk van deze parken kortingen op de toegangskaarten dankzij onze Happy Club.

Euro Space Center:

Het enige pretpark in Europa met als thema de ruimte!

En als u volgende bestemming een missie in de ruimte zou zijn? Afspraak in het Euro Space Center pretpark voor een boeiend interplanetair avontuur samen met uw gezin. Beleef op één dag de unieke ervaring van een astronautentraining doorheen 9 activiteiten. 3, 2, 1… onmiddellijk inscheping voor Euro Space Center!

Koop uw Euro Space Center toegangstickets voor een onvergetelijk ruimteavontuur en geniet 10% korting!

 

Efteling:

U bent op zoek naar de beste uitstap in gezinsverband? Zoek niet verder! Ontdek samen met uw gezin de Efteling, het park met een feeëriek thema dat zowel de kleinsten als de allesdurvers zal bekoren. Het water van de wilde rivier in een Pirañaboei trotseren, spannende loopings met de achtbaan of naar de Sprookjesboom luisteren, alles is mogelijk in deze betoverende omgeving!

Beleef samen onvergetelijke momenten in de talrijke attracties van de Efteling tegen een verminderde prijs dankzij een exclusieve korting van 5€ op uw toegangstickets.

Disneyland:

U droomt ervan aan het stuur te zitten van een supersnelle wagen of om samen met de meest gelukkige piraten de zeilen te hijsen? Of nog om uw super helden Disney, Pixar, Star Wars en Marvel te ontmoeten? Afspraak in Disneyland®Paris waar uw dromen realiteit worden en u magische momenten beleeft samen met het gezin, als koppel of met vrienden! Aan de voet van het Kasteel van de Schone Slaapster wachten meer dan 50 attracties, spektakels, défilés, boetieks en restaurants met uw geliefde thema’s uit de Disney-wereld. Plaats voor magie!

Plan een onvergetelijke dag in Disneyland®Paris en geniet een exclusieve korting van 20 € op uw toegangsticket(s)!

Aqualibi:

Een dag waterpret voor alle leeftijden, zin? Laat u meeslepen door het Caraïbische ritme van Aqualibi! Palm- en kokosbomen, surfplanken… nemen u mee naar de meest zonnige plekken op de Caraïben. Een heerlijk duik in water van 29°C, op zo’n ontspanning zit heel uw gezin te wachten. In het ondiepe water van Kiddie Bay waterratten de kleinsten, terwijl grote zus en broer zich volledig uitleven op de Flash-glijbaan of de wilde rivier Rapido. Dat terwijl oma en opa lekker ontspannen in de Lagoon-bubbelbaden. Sensaties verzekerd in Aqualibi!

Geniet 6 € korting op uw toegangstickets!

ZOO Antwerpen:

Welkom in ZOO Antwerpen, bij uitstek de groene oase in het hart van de stad. Sinds 1843 verenigt deze unieke plek groot en klein met de dieren, de natuur en het patrimonium. De jonge gorilla’s zijn zo vertederend in de Vallei van de grote apen. Kuier in de buffelsavanne met haar kleurrijke vogels. Bewonder de giraffen en de zebra’s vanop het Savanne-observatiepunt. Bekijk, net ernaast, hoe de witte neushoorns genieten van een modderbad en hun vrienden uit de savanne begroeten en ontmoeten. Laat uw kleinkinderen zich uitleven in het speeltuintje in de buurt van de drie kleine leeuwenwelpen. Beëindig deze mooie dag met een smakelijke bezoek aan het Grote Café Flamingo.

Geniet 15% korting op uw ZOO Antwerpen jaarabonnement en bezoek uw dierenvrienden zoveel als en wanneer u het wilt.

Toverland:

Met ontelbare sparren, lichten en kerstballen is Toverland nog magischer tijdens de Magische Winterweken. Warm u op bij het atmosferische kampvuur, geniet van een lekkere warme chocolade. Proef van de ontspannen sfeer, zing mee met de muziek en bewonder de Winter Wonder Verzamelaars. In de achtbaan met Booster Bike aandrijving vliegt u met grote snelheid doorheen de bochten. Draai en balanceer in de Djinn-wervel of verbeter uw eigen snelheidsrecord in de Maximus Blitz Bahn. Naast de overdekte themazones Land van Toos en Wunderwald, werd nu ook de buitenruimte Ithaka opengesteld, met Troy, de hoogste, langste en snelste houten achtbaan in de Benelux.  Toos en Morrel beleven opnieuw dolle pret tijdens hun wintershow. En wat denkt u van spannende winterverhalen in de Magische Tuin? Geniet samen met uw gezin van dit warme wintergeluk in Toverland.

Koop uw toegangstickets voor de Magische Winterweken in Toverland en geniet tot 7 € korting dankzij uw promocode.

Forestia:

Op bent op zoek naar avontuur in het hart van een bos? Trek erop uit in Forestia!

Forestia is tegelijkertijd een dierenpark met in halve vrijheid 300 bijna verdwenen grote roof- en wilde dieren uit onze streken en klimaat én een avontuurpark met 11 accrotakkenparcours waarvan 2 reuzekabelbanen en 130 hindernissen voor groot en klein, sportief en niet sportief. En… klaar voor een natuuravontuur hoog in de bomen?

Waag u in het hart van het bos in Forestia en geniet 2 € korting op uw toegangsticket dankzij uw kortingsbon.

ZOO Planckendael:

In de ZOO Planckendael reist u van het ene continent naar het andere. Wij wachten deze zomer met spanning op de komst van de orang-oetans. Net zoals de Indische nijlpaarden of de olifantenfamilie met haar speelse telgen zullen ze mee voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Waan u in Afrika bij het bewonderen van de grote groep bonobo’s. Wandel bij de zwarte en ringstaarmaki’s. Is de familie makakken uit Barbarije uitgebreid? Laat uw kleinkinderen zich uitleven in de vele speelruimtes. Oceanië herbergt de schattige koala. Al dat volkje bezorgt u een heerlijke dag en nog veel meer.

Geniet 15% korting op uw jaarabonnement en bezoek ZOO Planckendael zo vaak als en wanneer u het wenst.

 

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?