Happy-Oma-Opa.be

DIY : maak een fotocollage

De foto collage is een wandkaart die een reeks elementen groepeert om een ​​mooie wanddecoratie te creëren. We hangen dus foto’s, tekeningen, ansichtkaarten, stoffen en andere souvenirs die we altijd voor onze ogen willen hebben. U kunt een wirwar ook gebruiken als moodboard (of inspiratiebord) en zo een montage maken van een set elementen op een project of een thema om u creativiteit door de dagen heen wakker te schudden. Bent u nieuw met breien en heeft u  veel creatieve ideeën in gedachten? Zet ze op uw foto collage om ze niet te vergeten en uw fantasie te stimuleren!

U heeft nodig : 

-een klein canvas om te schilderen 20x20cm

– roze acrylverf (of andere)

-een bolletje garen of mooi touwtje

–  lijm

-mini wasknijpers

Stap 1 :

Gebruik de acrylverf van u keuze om u canvas te schilderen. Vergeet ook niet om de randen te schilderen.

2e stap:

Als de verf droog is, draai u het canvas om en lijm u het uiteinde van uw wol op het frame.

Stap 3:

Ga rond het canvas met de wollen draad, in afwisselende richtingen. Wees voorzichtig, in deze tijd van DIY, aarzel niet om de wol goed uit te rekken. Aarzel niet om een ​​redelijk compleet gaas te maken.

Stap 4:

Als u denkt dat u genoeg draden hebt, knip het uiteinde van het garen af ​​en lijm het aan de achterkant van de fotolijst, net als aan het begin.

Stap 5:

Om te voorkomen dat de set tijdens het gebruik verschuift, voegt u een paar puntjes hete lijm toe aan de kruisingen van de draden aan de achterkant van het frame.

En daar ga u! Het enige wat u hoeft te doen is de foto’s, souvenirkaartjes, uw favoriete stickers of de kleine woorden van uw vrienden in deze super warboel te glijden! En u kunt de afbeeldingen zelfs zo vaak wijzigen als u wilt dankzij dit systeem dat voorkomt dat u de foto’s hoeft te plakken om ze te behouden.

Onze tip:
Als u het aan de muur wilt hangen, maar u heeft geen ringetje om aan de achterkant van uw collage te plakken, lijm dan de uiteinden van een enkel stuk wol aan de bovenkant van de lijst en horizontaal vast. Dit systeem is voldoende om het aan een haak x te hangen.

Bron: www.momes.net

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?