Happy-Oma-Opa.be

Geniet unieke kortingen in 8 pretparken dankzij Happy Club

Voor een vakantie of een weekend samen met het gezin hoeft u niet perse ver te reizen om plezier te beleven met uw kleinkinderen. Bij de pretparken bij ons in de buurt gaan deuren wijd open en dankzij Happy Club hebben wij bij 8 onder hen exclusieve promoties bekomen om uw kleinkinderen en uw portefeuille veel plezier te bezorgen!

 

1. Aventure Parc: 

Op zoek naar leuke activiteiten midden in de natuur? Gezinnen met kinderen of sensatiezoekers, trek eropuit om Adventure Parc te veroveren! Aventure Parc is een pretpark als geen ander, waar je zelf de echte acteur van je emoties bent in je eigen tempo. Aventure Parc telt 24 parcours en 240 spelletjes tussen de bomen, 5 unieke sprongen in België en 3 ziplines parcours waaronder de beroemde Fly-Line, een tokkelbaan met bochten die uniek is in de Benelux, allemaal zonder tijdslimiet. Kom op, hou je vast!

Beleef een unieke ervaring in Aventure Parc en geniet van € 3 korting op je toegangsticket met je kortingsbon

2. Euro Space Center :

En wat als je volgende bestemming een ruimtemissie zou zijn? Afspraak op het attractiepark van Euro Space Center voor een boeiend en interplanetair familie-avontuur. Beleef de unieke ervaring van een astronautentraining in één dag via een programma met 9 activiteiten. 3, 2, 1, onmiddelijke boarding voor het Euro Space Center!

Koop je toegangstickets voor Euro Space Center voor een onvergetelijke ruimte-ervaring en geniet van een korting van 10%!

 

3. Domein van de Grotten van Han :

Bewonder de juweeltjes van de natuur tijdens een bezoek aan het domein van de Grotten van Han. Dompel jezelf onder in het hart van de wildernis in het Dierenpark of reis naar het middelpunt van de aarde in de Grotten van Han, voor momenten die je nooit zult vergeten.

Koop uw toegangsticket aan een verlaagde prijs voor toegang tot het domein van de Grotten van Han: €20,25 in plaats van €27 voor kinderen (4 tot 11 jaar) €27 in plaats van €36 vanaf 12 jaar

 

4. ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael :

ZOO Antwerpen :

Welkom in ZOO Antwerpen, dé groene oase in de stad. Al sinds 1843 is dit een plek waar jong en oud samen genieten van de dieren, de natuur en het erfgoed. De jonge gorilla’s vertederen in de Mensapenvallei. Kuier door de Buffelsavanne met de kleurrijke vogels. De giraffen en de zebra’s zie je het best vanop het uitkijkpunt aan de Savanne. Daarnaast rollen de witte neushoorns in hun modderbad, en ontmoeten deze savannedieren elkaar. De drie leeuwenwelpen spelen samen, net als onze allerkleinsten in de nabijgelegen speeltuin. Sluit deze mooie dag af met een traktatie in Grand Café Flamingo.

ZOO Planckendael :

In ZOO Planckendael zwerf je van het ene continent naar het andere. Deze zomer kijken we uit naar de komst van orang-oetans! Net als de Indische neushoorns en de olifantenfamilie met hun speelse jongelingen, zullen ze een bezoek nog memorabeler maken. Verwonder je in Afrika aan de grote groep bonobo’s. Wandel tussen de moormaki’s en ringstaartjes. Is de familie berberaap uitgebreid? Laat je kroost de aap uithangen in één van de vele speelgelegenheden. Oceanië is het thuis van de schattige koala. Deze wereld biedt je zoveel méér dan een dag boordevol plezier.

Geniet van € 6,20 korting op je toegangsticket tot ZOO Antwerpen of Planckendael. Iets leuk voor het hele gezin!

5. Disneyland® Paris :

Droom je ervan aan boord te gaan van een snel rijdende wagen of het zeil te hijsen in het gezelschap van de gelukkigste piraten? Of je favoriete Disney, Pixar, Star Wars en Marvel Super Heroes te ontmoeten? Afspraak in Disneyland® Paris waar je dromen uitkomen en breng magische momenten door met het gezin, je geliefde of je vrienden! Aan de voet van het Kasteel van Doornroosje kun je je onderdompelen in meer dan 50 attracties, shows, parades, winkels en themarestaurants in de Disney-werelden waar je van houdt. Maak plaats voor magie!

Plan een onvergetelijke dag in Disneyland® Paris en geniet van een exclusieve korting op je dagtickets(s).

6. Boudewijn Seapark :

Zin in een dolfijnen-, zeehonden- of zeeleeuwenspektakel met het gezin? Dat moet je bij het dolfinarium van Boudewijn Seapark zijn! Boudewijn Seapark is ook een park met meer dan 30 attracties, waaronder 20 buitenattracties zoals de achtbaan Orca Ride, het piratenschip Sancta Maria, de vliegende stoelen en nog veel meer. Wordt het wat te warm? Koel dan af in Bobo’s AquaSplash, een fantastische waterattractie met 8 glijbanen, waterspelletjes, katrollen… En bij regen, geen paniek, plezier gegarandeerd in Bobo’s Indoor, een reuzegrote binnenspeeltuin met meer dan 10 attracties!Of het nu binnen of buiten is, bij Boudewijn Seapark beleef je gegarandeerd een dag vol plezier.

Beleef een dag vol plezier in het Boudewijn Seapark en koop je toegangsticket aan de verlaagde prijs van € 17,95 

7. Virtual Park :

Zin om emotievolle momenten te beleven met je gezin of met vrienden, alleen of vergezeld? Kom een meeslepende ervaring beleven in de fascinerende virtual & augmented reality world bij Virtual Park in Moeskroen. Ontdek er de 8 attracties in virtual reality, toegankelijk met je dagtoegangsticket tijdens je bezoek en waarbij je gillende avonturen zal beleven in een ruimte van 4000 m2! Bij Virtual Park in Moeskroen wordt het onmogelijke realiteit! En, klaar om de virtuele en augmented reality-uitdaging aan te gaan.

Kom de ganse dag door genieten van alle attracties zonder limiet en geniet van 15% korting op je toegangstickets bij Virtual Park in Moeskroen.

8. Efteling :

Op zoek naar het leukste familie-uitje ooit? Zoek niet langer! Ontdek het magische Efteling-attractiepark met het hele gezin, dat zowel de allerkleinsten als de waaghalzen betovert! Plonzen in de wilde rivieren in Pirañaboeien, loopings maken in de snelle achtbanen of luisteren naar de Tree of Tales, alles is mogelijk in deze wonderlijke wereld!

Geniet samen van onvergetelijke momenten in de vele attracties van het Efteling Park tegen een verlaagde tarief dankzij een exclusieve korting van €5 op je toegangstickets

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?