Chocolade en slagroom Paasnest, met rode bessen

6 PERSONEN

Bereidingstijd: 25 MIN.

Kooktijd: 20 MIN.

 

INGREDIËNTEN:

  • 12 cl slagroom
  • 150 g melkchocolade
  • 4 eieren
  • 90 g maizena
  • 100 g extra fijne suiker
  • 30 g gesmolten boter
  • 1 eetlepel (n) glutenvrije poedersuiker
  • 300 g rood fruit

 

VOORBEREIDING:

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C
  2. Doe de crème fraîche in een koele slakom.
  3. Snijd de melkchocolade in krullen.
  4. Scheid de dooiers van het eiwit
  5. Klop de dooiers los met de extra fijne suiker om een ​​helder en schuimig mengsel te krijgen.
  6. Voeg de gesmolten boter en het maizena toe en vervolgens het opgeklopte eiwit stijf.
  7. Giet in kleine individuele vormpjes met antiaanbaklaag en bak deze gedurende 15 minuten in de oven.
  8. Laat afkoelen en laat de vorm los.
  9. Klop de room met de poedersuiker tot een zeer stevige slagroom.
  10. Garneer de cupcakes met een beetje slagroom, voeg op elke cakebodem 50 g rood fruit toe en bestrooi met kleine paaseitjes.

 

Bron : Elle.fr

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?