6 PERSONEN
Bereidingstijd: 25 MIN.
Kooktijd: 20 MIN.
INGREDIËNTEN:
- 12 cl slagroom
- 150 g melkchocolade
- 4 eieren
- 90 g maizena
- 100 g extra fijne suiker
- 30 g gesmolten boter
- 1 eetlepel (n) glutenvrije poedersuiker
- 300 g rood fruit
VOORBEREIDING:
- Verwarm de oven voor op 150 °C
- Doe de crème fraîche in een koele slakom.
- Snijd de melkchocolade in krullen.
- Scheid de dooiers van het eiwit
- Klop de dooiers los met de extra fijne suiker om een helder en schuimig mengsel te krijgen.
- Voeg de gesmolten boter en het maizena toe en vervolgens het opgeklopte eiwit stijf.
- Giet in kleine individuele vormpjes met antiaanbaklaag en bak deze gedurende 15 minuten in de oven.
- Laat afkoelen en laat de vorm los.
- Klop de room met de poedersuiker tot een zeer stevige slagroom.
- Garneer de cupcakes met een beetje slagroom, voeg op elke cakebodem 50 g rood fruit toe en bestrooi met kleine paaseitjes.
Bron : Elle.fr