Happy-Oma-Opa.be

Spelen met uw kleinkinderen...

Absoluut plezier!

Wat een genot om tijd met de kleinkinderen door te brengen en vooral om met hun te spelen! Op elke leeftijd zijn hun behoeften anders, ze evolueren en ze willen alleen maar nieuwe dingen ontdekken.

De klassiekers zullen zeker hun plaats vinden in uw activiteiten met hen, wij denken aan monopoly, ganzenspel, de 7 families enz…, ons doel is u te inspireren en u ideeën te geven van nieuwe spellen om in de toverkast te zetten of aan te bieden. Hiervoor stellen wij 3 dingen voor:

  • Een pagina gewijd aan bordspellen
  • Kleine kits om zelf af te drukken… 
  • Een pagina gewijd aan games op tablets en telefoon.

Veel plezier bij het ontdekken en spelen!

 

U was een fan met uw kinderen, met uw vrienden… Nu geniet u ervan met uw kleinkinderen. Wat een genot om tijd met hun door te brengen rond een bord en kaarten, om te lachen, om boos te worden, om hun slechte spelerskarakter naar boven te zien komen, toch? Kom op, we laten u de spelletjes ontdekken die we voor u getest hebben, om met hun te spelen of om ze aan te bieden aan anderen grootouders !

Download onze gratis doeboeken met veel doolhofspelletjes, verbind de stippen, kleurplaten…

Er is niets beters dan spelen met uw kleinkinderen! Zo neemt u  deel aan hun leerproces en delen jullie samen een activiteit. Daarom biedt Dynséo u COCO aan, een educatief en leuk programma om samen met hen te doen… En dat is nog niet alles, u kunt ook samen spelen als gezin, zelfs op afstand, een kans om nog meer te delen met uw kleinkinderen!

Ontdek onze

Laatste spelideeën

Legaal

Wij wensen zo doorzichtig mogelijk te zijn voor u!

Newsletter

Schrijf u gratis in op onze newsletter

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?