Happy-Oma-Opa.be

Ontdek onze partner:

Om zeker te zijn van succesvolle feestmenu's!

BoFrost*

Ook dit jaar ga u zeker weer op pad voor de feestelijke maaltijden! Wat een plezier om bij deze gelegenheid kinderen en kleinkinderen bij elkaar te brengen. Plezier, maar ook stress, want het is een hele organisatie! Om te slagen in uw feestelijke recepten, hoeft u slechts één ding in gedachten te houden: u moet wedden op de juiste producten. Bij BoFrost zorgen we hier het hele jaar voor, dus wanneer de feestdagen eraan komen, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u de beste producten heeft en vooral dat ze rechtstreeks bij u worden afgeleverd, minder stress en tijd om te besparen !

Naast het garanderen van de knowhow van onze partners, willen we u dit jaar ook inspireren! Weten hoe we de smaakpapillen van gasten kunnen prikkelen met een origineel voorgerecht, het definiëren van een buitengewoon hoofdgerecht, of het bereiden van een inspirerend recept voor het dessert, zijn allemaal vragen die we onszelf beginnen te stellen als Kerstmis nadert. Dus om tijdens de feestdagen te schitteren aan tafel, hier tien ideeën voor complete feestmenu’s gemaakt om met familie of vrienden van te genieten.

Goede ontdekking, goede voorbereiding en alvast fijne feestdagen!

Dat is BoFrost* ...

Gratis thuis leveren

Heerlijke kwaliteitsproducten de klok rond, wanneer u maar wilt, voor elke gelegenheid? En alles zonder veel moeite bereid? bofrost* maakt het al meer dan 20 jaar met zijn onovertroffen concept mogelijk. Onze verkopers brengen u onze hoogwaardige levensmiddelen direct aan huis, zonder ontdooien en zonder kwaliteitsverlies. Gewoon de unieke bofrost*winkelervaring.Bij ons wordt elke klant individueel geadviseerd. U kunt ons meedelen, op welke weekdagen en op welke tijdstippen een levering door uw persoonlijke verkoper voor u het best past. Onze bofrost*verkopers bezoeken onze klanten doorgaans van maandag tot vrijdag tussen 11 en 20 uur. 

Versheid

De aankoop van levensmiddelen is een zaak van vertrouwen. Daarom voeren we bij bofrost* strenge kwaliteitscontroles uit. U mag erop vertrouwen, dat we in de eerste plaats ingrediënten gebruiken, die zo of in gelijkaardige vorm in de natuur voorkomen. Genetisch gewijzigde levensmiddelen gebruiken we niet.

Alle bofrost*producten zijn:

  • gegarandeerd zonder smaakversterkers
  • gegarandeerd zonder kunstmatige kleurstoffen
  • gegarandeerd zonder bestraalde ingrediënten

Variatie

Onze diepgevroren kant-en-klaarmaaltijden zullen al uw verlangens naar een gevarieerde voeding stillen. De kwaliteit en smaak van diepvriesproducten doet op geen enkele manier onder voor vers bereide maaltijden. Al onze diepgevroren kant-en-klaarmaaltijden zijn in een mum van tijd bereid in de oven, magnetron of pan en behouden allemaal de smaak van vis, vlees, groenten, pasta en rijst.

Bofrost* garandeert een volledige en betrouwbare traceerbaarheid van afgewerkte producten tot grondstoffen, evenals een constant onderhoud van de koudeketen.

Kerstaanbieding

15 € korting op uw eerste aankoop!

Hoe werkt het?

Bestellen

  • Rechtstreeks van een verkoper
  • Telefonisch 016/98 19 19
  • Online op www.Bofrost.be

Levering

Kies uw ideale bezorgdatum…

Smullen

Smul alleen of met de hele gezin van onze verse producten!

Onze inspiraties voor de feestdagen :

Légal

Nous souhaitons être le plus transparent possible avec vous ! 

Inscrivez-vous gratuitement à notre newsletter

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?