fbpx
Tijdens uw jeugd noemde u uw grootouders "grootmoeder" en "grootvader", en deze woorden hebben nog steeds een bepaalde smaak ... Het is uw beurt om grootouders te worden. Weet u hoe u door uw toekomstige kleinkind genoemd wilt worden? We geven je wat ideeën!

DE KEUZE VAN UW TOEKOMSTIGE NAAM IS AAN U

Een kind zal iemand inderdaad noemen zoals hij hoorde dat hij heette, hoewel hij de dingen natuurlijk op zijn eigen manier doet. Het is dus het beste om vanaf het begin met uw kinderen af ​​te spreken welke naam u voor de ongeboren baby wilt gebruiken, zodat u zich er prettig bij voelt.
KLASSIEKE OF ORIGINELE NAAM?
Het belangrijkste is om een ​​bijnaam te kiezen die op jou lijkt!
Oma en opa zijn nooit eerder vertoonde hits, Grand-Mère en Grand-Père zijn iets plechtiger maar nog steeds in zwang. Nog andere ideeën?
Wil je een persoonlijke bijnaam, wil je je onderscheiden van je eigen ouders? Waarom kijkt u niet naar wat er in het buitenland gebeurt? Nonna en Nonno in Italië, Abuelo en Abuelita in het Spaans, Opa en Oma in het Vlaams, Oma en opa in het Engels?
Wat je ook kiest, je kleinkind zal met dezelfde intensiteit van je houden en je accepteren zoals je bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading