fbpx
Corona-tracing app
We're sorry but Internet Explorer is no longer supported. Please use a modern browser such as Google Chrome, Mozilla Firefox or Microsoft Edge to access the app.

Corona-tracing app

Gezien deze ongekende gezondheidscrisis willen we beter begrijpen hoe de generatie van grootouders ...zich voelt over het idee om een corona-applicatie te gebruiken die de verspreiding van de ziekte zou beperken.

Wat doet de corona-applicatie?

De Corona applicatie is een digitale applicatie die u kunt downloaden naar uw smartphone en die u informeert wanneer u in contact bent gekomen met iemand die positief heeft getest op het COVID-19 virus. Uw persoonlijke gegevens worden volledig anoniem en vertrouwelijk behandeld. Als de COVID-19 test positief is, wordt dit in de applicatie geregistreerd.

Deze app zou niet alleen helpen om beter in beeld te krijgen hoeveel mensen er besmet zijn, maar kan ook mensen waarschuwen dat zij in de buurt zijn gekomen van iemand die besmet is. Dat zou dan een reden kunnen zijn om je te laten testen, of in huis isolatie te gaan.

Deze verificatie is alleen vereist om te verzekeren dat je geen twee keer kunt deelnemen. De enige informatie die wordt opgeslagen van je Facebook-profiel is je Facebook-id.

We respecteren je privacy. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loading