fbpx

2020 is intussen al een paar weken ver. Hoe is het nieuwe jaar voor jou al verlopen? En welke voornemens heb je gemaakt om het goed in te zetten? Nog meer tijd doorbrengen met je kleinkinderen? Dit is de top 5 van de goede intenties van de Belgen voor 2020.

De favoriete goede voornemens van de Belgen

In een enquête werd onderzocht wat de populairste wensen zijn voor het pas begonnen jaar. Dat vermageren op nummer 1 staat, wekt in deze periode niet echt verbazing. Nu de feesten en de daaraan verbonden uitspattingen stilaan achter de rug zijn, kan het immers geen kwaad om wat gezonder te eten.
Het tweede populairste voornemen is meer tijd maken voor zichzelf en zijn naasten. Wie droomt er niet van om nog meer bij zijn kleinkinderen te zijn? Het is vast de grootste wens van alle grootouders. Je tijd kunnen doorbrengen met degenen die je graag ziet, is een van de mooiste dingen in het leven. Meer aan sport doen staat op de derde plaats. Wie een sport beoefent, voelt zich vaak beter in zijn vel. Het wordt nog fijner als je met je kleinkinderen kunt sporten en zo van hun gezelschap kunt genieten. Meer fietstochtjes maken met de familie is een prachtig voornemen voor 2020.

Op de vierde plaats staat zuiniger leven. Ook al geef je soms wel eens te veel uit, velen onder jullie willen in de toekomst zuiniger gaan leven. Door vooruitziend te zijn, kan je de toekomst van je kleinkinderen mee veiligstellen. Je kan nooit té voorzichtig zijn.En welke wens sluit de top 5 af? Wel, velen onder jullie hebben geen goede voornemens gemaakt. Dat is zeker de beste oplossing om ze op een of andere manier na te komen. En je kan elkaar het beste wensen zonder daarom specifieke maatregelen te nemen. Bovendien weten we dat slechts één Belg op tien zich aan zijn goede voornemens houdt. Leg jezelf dus niet te veel druk op. Het is vooral belangrijk dat je er bent voor degenen die je graag ziet. Dat wensen we jou voor 2020!


loading