Welkom op

Woensdag Workshops

Grootouder zijn is een zeer rijke rol. Wat een genot om te zien hoe je kleinkinderen opgroeien en ze in de watten leggen!

Ontdek onze tips om ze bezig te houden met eenvoudige en leuke activiteiten. Koken, knutselen, tuinieren,… zullen zoveel gedeelde geneugten zijn. We zullen je regelmatig diverse workshop tips delen!

Herontdek het plezier van knutselen op woensdag met uw kleinkinderen. Vind de woensdag-ambachten om bloemen, dozen, fotolijsten, herinneringen, spaarvarkens, potloodhouders te maken … Met doe-het-zelf-ideeën kunnen kinderen ideeën opdoen om voor zichzelf een klein cadeautje te maken voor hun dierbaren.

Koken met je kleinkinderen prikkelt al hun zintuigen (proeven, zien, voelen, ruiken …) en geeft de mogelijkheid om samen een leuke tijd te hebben. Eerst maken we samen iets, daarna bieden we het met trots aan aan de rest van de familie, maar vooral aan mama en papa!

Leer uw kleinkinderen de natuur en de kleine dieren die in de tuin leven te observeren, zaden te planten, water te geven, te graven, te schoffelen, te oogsten … zoveel activiteiten die het vooral mogelijk maken om goede momenten van uitwisseling en medeplichtigheid te delen.

Ontdek onze

Laatste ideeën

Tuinieren

De ultieme gids voor de jacht op paddenstoelen!

Zoals een uil op een tak, de koningin van het bos worden …, dat kan wellicht het objectief worden van duizenden grootmoeders die zich op het jachtterrein bevinden. Verras uw kleinkinderen! Neem ze mee op paddenstoelenpluk (+15 punten versus de andere Oma). Let er wel goed op ons spiekbriefje mee te nemen en bij de hand te hebben de dag dat u op jacht gaat:

Lezen
Tuinieren

Activiteiten om in de tuin te doen met de kleinkinderen

Het weer wordt koeler en we brengen minder tijd buiten door dan in de zomer. Voorbij zijn de uren in het park rennen, glijden of spelen in de zandbak. Maar het is nog geen winter en er zijn een aantal geweldige buitenactiviteiten te doen in de herfst. Bijvoorbeeld:

Lezen
Newsletter

Schrijf u gratis in op onze newsletter

Volg ons
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?