Happy-Oma-Opa.be

5 restaurants waar uw kleinkinderen koning zullen zijn !

U weet het maar al te goed, op restaurant gaan met uw kleinkinderen is een heel avontuur. Rustig blijven zitten wachter op een gerecht is niet zomaar aan hen besteed. En eenmaal het bord op tafel, moeten ze het nog lekker vinden! Gelukkig zijn er in België restaurants die alles doen om hen (en u) gelukkig te maken. Hier zijn er een paar!

La brasserie des Fagnes — Couvin

In een aangenaam en gezellig kader zal u al het lekkere van een brasserie vinden: heerlijke vis- en vleesgrillades, gevarieerde salades en tal van plaatselijke of streekspecialiteiten.

Voor uw kleinkinderen is alles voorzien. Voor de kleinsten (0 – 5 jaar) een volledig ingerichte speelruimte met glijbaan, trap, schans, tunnelpassage, enz. …. En voor de groteren (6 tot 12 jaar) een groot plein met verschillende glijbanen, koordladder, schommel, tunnel, apenparcours, enz…

https://www.brasseriedesfagnes.com/fr

Le Maximus — Baulers

Een meer dan gezellig kader zowel voor klein als groot. Bij Maximus geniet u heerlijke grillades op houtvuur, een rijk aanbod aan kwaliteitsvlees en gerechten voor het grootste gedeelte klaargemaakt met huisbereide producten!

Dat is voor de ‘groten’. En voor de ‘kleintjes’ biedt Maximus een veilig ‘Kids-corner’ aan – mooi ingericht – waar uw kleinkinderen super veel plezier aan zullen beleven. De grootsten onder hen werden ook niet vergeten, een Wifi-verbinding staat ter hun beschikking.

https://www.restaurantmaximus.com/

Les Mimosas — Namen

Een ruim, lumineus, verzorgd en gezellig restaurant. Een dynamisch en steeds goedlachs team. Een vlotte parking, een schitterende terras met zicht op het landschap en een grote keuze aan heerlijke gerechten voor heel het gezin.

Dat op zich is al super! Maar daarbovenop zullen uw kleinkinderen kunnen genieten van een binnen- en een buitenspeelruimte om zich uit te leven! Wat kan men nog meer vragen?

https://www.restaurant-mimosas.be

Le Chicago Café — Brussel

Op bezoek of shopping in Brussel samen met uw kleinkinderen? Dan raden wij u een eetpauze aan in het Chicago Café, niet ver van het centrum! Een heel aangenaam en uitnodigend interieur, een eenvoudige keuken die zowel de grootouders als de kleinkinderen gelukkig zal maken. Deze laatsten zullen zelf extra kunnen genieten van een ‘kids-menu’ en een speciaal voor hen ingerichte leuke speelruimte!

Kleine bonus: kraanwater is gratis voor de klanten!

https://chicagocafe.be/

Los Gringos — Saintes

Een Mexicaans restaurant met veel kleur en gastvrij, zowel voor volwassenen als voor (klein)kinderen. Op het programma tex-mex menu’s zoals grillades, tapas of nog Amerikaanse hamburgers waar uw kleinkinderen zeker volop van zullen genieten. En kers op de taart, elke woensdag krijgt u een gratis kindermenu voor een aankoopschijf van € 12,50!

http://www.losgringos.be/

Te doen

Spelletjes gemakkelijk thuis te organiseren

Ontdek spelletjes die gemakkelijk te organiseren zijn en die kinderen gemakkelijk onder elkaar kunnen spelen, los van de leeftijd (uzelf inbegrepen). Alle spelletjes kunnen in ploeg of met twee gespeeld worden. In dat laatste geval geldt: 1 ploeg = 1 speler!

Read More »
Lezen

Hoe op een goede manier een verhaal vertellen aan uw kleinkinderen?

U hebt zin om uw kleinkinderen een verhaal te vertellen en dat op de best mogelijke manier? Hierbij enkele tips om ze te verwonderen en helemaal mee te slepen in het verhaal dat u gekozen hebt of zelf verzonnen. Dinosaurussen, feeën… wat ook het thema is, uw kleinkinderen zullen aan uw lippen hangen!

Read More »
Non classé

Geniet unieke kortingen in 8 pretparken dankzij Happy Club

Voor een vakantie of een weekend samen met het gezin hoeft u niet perse ver te reizen om plezier te beleven met uw kleinkinderen. Bij de pretparken bij ons in de buurt gaan deuren wijd open en dankzij Happy Club hebben wij bij 8 onder hen exclusieve promoties bekomen om uw kleinkinderen en uw portefeuille veel plezier te bezorgen!

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?