Happy-Oma-Opa.be

De verborgen schatten in het huis van Grootouders

Zijn uw kleinkinderen al gaan snuffelen op uw zolder? Zou zouden onder de indruk zijn als ze wisten wat ze er allemaal kunnen vinden! Oude boeken, voorwerpen… mits wat zoeken, kunnen ze echte schatten ontdekken. Laat hen de verborgen schatten ontdekken bij u thuis op zolder…

Strips, boeken of magazines

Kuifje, Nero, Suske & Wiske, Lucky Luke, de Rode Ridder … Doet dit geen belletje rinkelen bij uw kleinkinderen? Ze hebben waarschijnlijk bij u thuis al een van deze strips gelezen of gezien. En de kans is groot dat u er nog meer op zolder liggen hebt! Terwijl ze op zolder snuffelen, zullen ze misschien ook oude boeken ontdekken …. “De Kleine Prins”, “De laatste der Mohikanen”…. enz. Grote klassiekers! Waarom deze boeken niet uitlenen? En tussen al die  strips en boeken kunnen er ook magazines opduiken: “Women”, “Life”, … mogelijk dat ze grote ogen opentrekken bij het doorbladeren ervan.

Collecties 

De meeste grootouders zijn verwoede verzamelaars geweest. Eierdopjes, postzegels, sieraden of andere wondere zaken! Tijdens hun snuffeltocht bij u op zolder zullen uw kleinkinderen heel waarschijnlijk deze collectievoorwerpen ontdekken. Opgepast bij het aanraken, deze voorwerpen kunnen heel waardevol zijn!

Oude keukenobjecten

U hebt misschien oude keukenobjecten achtergelaten op zolder: uw oude koffiemolen, uw oud strijkijzer of nog een metalen handklopper? Toon ze aan uw kleinkinderen en laat ze raden waarvoor ze moesten dienen. Indien ze het antwoord niet kennen, leg het dan uit, ze zullen zeker vol aandacht luisteren en dit zal uw band met hen zeker versterken.

Oude spelen

De huidige generatie toont veel interesse voor videospelletjes. U speelde misschien zelf nog op één van de allereerste spelconsoles? Dat zou u kleinkinderen kunnen boeien! Ze hebben waarschijnlijk al veel kennis ter zake en zullen misschien een aantal games ontdekken die ze zelf al in een recentere versie hebben gespeeld. Hebt u ook oude gezelschapsspelen op zolder? Laat uw kleinkinderen ze ontdekken en speel desgewenst samen een partij! Uw kleinkinderen zullen misschien ook oude poppen of figuurtjes vinden. En wie weet zullen ze die als nieuwe troetel adopteren!

En bij u, welke schatten zullen uw kleinkinderen bij u op zolder ontdekken? Laat hen op ontdekkingstocht gaan.

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?