Ons recept petit beurregebak

Hierbij een ideaal recept voor een vieruurtje of een verjaardag, smullen verzekerd!

Ingrediënten voor 6 personen

  • 300 g zwarte chocolade
  • 150 g boter
  • LU® 40 Véritable Petit Beurre

Recept :

  • Breek de chocolade in stukjes in een pan, verdeel de boter in stukjes en voeg toe.
  • Op zacht vuur al roerend laten smelten tot een smeuïge textuur.
  • Bedek de bodem van een rechthoekige cakebakvorm met bakfolie.
  • Monteer het gebak: plaats een deel van de LU® Véritable Petit Beurre op de bodem, giet hierop een fijn laagje chocolade, dan opnieuw LU® Véritable Petit Beurre en zo verder tot alles verdeeld is.
  • Eindigen met een laagje chocolade.
  • Hou wat chocolade opzij voor de glazuurafwerking van de buitenkant van het gebak na koeling.
  • Plaats 3 uur in de koelkast. Uit de vorm halen op een grote schotel.
  • Warm de rest van de chocolade op en smeer op de zijkanten.
  • Terug in de koelkast plaatsen voor 1 uur.
  • Koel opdienen.

Bron: LU

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?