Hierbij een ideaal recept voor een vieruurtje of een verjaardag, smullen verzekerd!
Ingrediënten voor 6 personen
- 300 g zwarte chocolade
- 150 g boter
- LU® 40 Véritable Petit Beurre
Recept :
- Breek de chocolade in stukjes in een pan, verdeel de boter in stukjes en voeg toe.
- Op zacht vuur al roerend laten smelten tot een smeuïge textuur.
- Bedek de bodem van een rechthoekige cakebakvorm met bakfolie.
- Monteer het gebak: plaats een deel van de LU® Véritable Petit Beurre op de bodem, giet hierop een fijn laagje chocolade, dan opnieuw LU® Véritable Petit Beurre en zo verder tot alles verdeeld is.
- Eindigen met een laagje chocolade.
- Hou wat chocolade opzij voor de glazuurafwerking van de buitenkant van het gebak na koeling.
- Plaats 3 uur in de koelkast. Uit de vorm halen op een grote schotel.
- Warm de rest van de chocolade op en smeer op de zijkanten.
- Terug in de koelkast plaatsen voor 1 uur.
- Koel opdienen.
Bron: LU