125 g | boter |
125 g | bloem |
125 g | kristalsuiker |
5 g | bakpoeder |
2,5 | eieren |
0,31 | limoen, het sap |
BEREIDEN:
Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt de boter op een laag vuur. Meng de bloem met de suiker en het bakpoeder. Roer de eieren erdoor en doe de boter erbij. Voeg het limoensap toe en schep het deeg in een spuitzak.
BAK AF:
Vul de madeleinevormpjes op met het deeg en bak de madeleintjes 8 à 10 minuten af in de oven.

Recept pannenkoek
Ingrediënten : 250g bloem 4 eieren 50 cl melk 2 soeplepels suiker 1 snuifje zout 2 soeplepels olie Bereiding: In een kom, meng bloem, eieren,

Recept pannenkoekgebak
Ingrediënten 8 tot 10 pannenkoeken 2 koppen verse room 1 kop suiker 4 eieren 1 zakje vanillesuiker 1 soeplepel bloem 1 snuifje zout 1 kop

Geschiedenis van Maria-Lichtmis
Maria-Lichtmis is een christelijk feest dat elke 2 februari wordt gevierd aan het einde van de Openbaringsperiode Het is ook de dag van Sint-Blasius, een

Geschiedenis van de pannenkoek
De pannenkoek is een traditioneel Frans gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Middeleeuwen. We nemen aan dat het gerecht uitgevonden werd door de Galliërs

Think Pink
‘Wie zorgt voor jouw borsten?’: de nieuwe sensibiliseringscampagne voor de Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in

Hoe besparen op uw factuurenergie … onze 10 tips!
We kunnen er helaas niet naast kijken, het wordt geen gemakkelijke winter … zeker wat onze energiefactuur betreft! Wij hebben ons dus de vraag gesteld