DIY maak een kroon

Over een paar dagen zal het beroemde feest van Driekoningen plaatsvinden. Wie de boon vindt, krijgt dan de bijnaam “koning”. Hier is een doe-het-zelf-tutorial om te leren hoe je gemakkelijk een koningskroon kunt maken!

Het materiaal dat nodig is om de kroon der koningen te maken:

 

Om de kroon te maken heeft u nodig:

 • Gouden papier
 •  Schaar
 • Een potlood
 • Een liniaal
 • Lijm

De fabricagestappen:

 1. Gebruik de liniaal en een potlood om vierkanten van 5 cm x 5 cm in het goudpapier te tekenen (het aantal vierkanten is afhankelijk van de grootte van de gewenste krans).
 2. Knip de vierkanten uit.
 3. Vouw elk vierkant om driehoeken te vormen.
 4. Lijm elke driehoek een voor een aan de uiteinden.
 5. Ga door totdat je de perfecte kroonmaat hebt. Als u een dunne kroon wilt, kunt u bij deze stap stoppen.
 6.  Je kunt je kroon ook meer consistentie geven door een tweede rij toe te voegen.
 7. Lijm vervolgens elke driehoek in de kroon, verspringend, om de inkepingen te vermenigvuldigen. Lijm de twee uiteinden van de kroon.
 8. En daar ga je! 
Het leven van grootouders

De rituelen op woensdagnamiddag

Uw kleinkinderen zijn vaak bij u thuis op woensdagnamiddag? U wilt ze leuk bezighouden, maar u hebt soms geen inspiratie? Geen zorgen, hierbij een aantal activiteiten om samen met hen een leuke tijd te beleven!

Read More »
Non classé

Schilderen met wattenstaafjes (pointillisme)

Pointillisme is een schildertechniek waarbij kleine kleuraccenten naast elkaar worden aangebracht. De kleuren mengen niet op het canvas. Het mengen doe je met het oog en de kleuren vangen het licht. Hier is onze techniek om een ​​regenachtige middag magisch te maken!

Read More »
Te doen

10 leuke activiteiten voor de maand januari

December is altijd een bewogen maand. Na de eindejaarsfeesten is januari traditioneel een overgangsmaand naar een meer rustige periode. Maar welke activiteiten kan u alleen, met twee of met uw kleinkinderen doen om volop van deze nieuwe rust te genieten? Hierbij enkele hints!

Read More »
Non classé

Recept : madeleintjes

INGREDIËNTEN VOOR 12 stuks : 125 g boter 125 g bloem 125 g kristalsuiker 5 g bakpoeder 2,5 eieren 0,31 limoen, het sap BEREIDEN: Verwarm de

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?