5 Kerstgeschenken om aan uw schoonzoon te schenken

Het Kerstfeest nadert en u hebt uw schoonzoon getrokken tijdens de verdeling van de cadeaulotjes. Probleem, u weet niet goed welke kant uitgaan! Maak u geen zorgen, als uw schoonzoon past bij één van de volgende profielen, dan bent u zeker dat u zal scoren!

De wijnkenner:

Uw schoonzoon is diegene die bij elke familiemaaltijd de “ideale food pairing fles” bovenhaalt met de uitspraak “nu wil ik wel weten wat u hier van vindt!”. Steeds op zoek naar nieuwe wijnhorizonten en geboeid door oenologie, zal hij zeker een gat in de lucht springen als u hem deze degustatiekoffer schenkt met keuze tussen 80 Belgische adressen! En met wat geluk, wordt ook u uitgenodigd om deel te nemen.

De hypergeconnecteerde:

Steeds met de smartphone in de hand, steeds bezig met zijn mails te lezen of het jongste nieuws te bekijken. Uw schoonzoon is ook de man die u meteen kan helpen als u hem om informatie vraagt. Maar daarvoor moet zijn smartphone wel geladen zijn! Is dat geen goede reden om hem een draadloze oplaadstation te geven, kwestie van hem nog meer tijd te laten winnen!


De Fan van mooie auto’s:

Sinds hij samen is met uw dochter, weet u alles over Lamborghini, Maserati, Porsche en andere Ferrari ’s. U schoonzoon valt letterlijk voor mooi koetswerk en ronkende motoren. Redenen genoeg om hem dit prachtig autoboek te schenken met tal van info en foto’s over/van sport- en luxewagens. U maakt van hem een gelukkig man.

De Melomaan:

Als er iets belangrijks is in het leven van uw schoonzoon, dan is het wel muziek. Heel simpel, elke keer u hem ziet, is er wel muziek op de achtergrond. Veelzijdig en steeds gedreven door de jongste hits is hij ook gek op concerten. Redenen genoeg om hem deze concertcheque van de Ancienne Belgique te schenken om hem life te laten genieten van zijn favoriete groepen!

 De Sportman

“Julien komt later, hij is gaan sporten”. Ah … deze woorden hebt u al zo vaak gehoord uit de mond van uw dochter. Uw schoonzoon heeft echt nood aan regelmatige fysische activiteiten. Zonder voelt hij zich niet lekker. Gespierd en scherp is hij en plezier om naar te kijken! Schenk hem dus een gloednieuwe smartwatch zodat hij zijn prestaties nog beter kan volgen en optimaliseren! Succes verzekerd!

Het leven van grootouders

De rituelen op woensdagnamiddag

Uw kleinkinderen zijn vaak bij u thuis op woensdagnamiddag? U wilt ze leuk bezighouden, maar u hebt soms geen inspiratie? Geen zorgen, hierbij een aantal activiteiten om samen met hen een leuke tijd te beleven!

Read More »
Non classé

Schilderen met wattenstaafjes (pointillisme)

Pointillisme is een schildertechniek waarbij kleine kleuraccenten naast elkaar worden aangebracht. De kleuren mengen niet op het canvas. Het mengen doe je met het oog en de kleuren vangen het licht. Hier is onze techniek om een ​​regenachtige middag magisch te maken!

Read More »
Te doen

10 leuke activiteiten voor de maand januari

December is altijd een bewogen maand. Na de eindejaarsfeesten is januari traditioneel een overgangsmaand naar een meer rustige periode. Maar welke activiteiten kan u alleen, met twee of met uw kleinkinderen doen om volop van deze nieuwe rust te genieten? Hierbij enkele hints!

Read More »
Non classé

Recept : madeleintjes

INGREDIËNTEN VOOR 12 stuks : 125 g boter 125 g bloem 125 g kristalsuiker 5 g bakpoeder 2,5 eieren 0,31 limoen, het sap BEREIDEN: Verwarm de

Read More »
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?