Happy-Oma-Opa.be

7 cadeautips voor een unieke beleving

U vertelt steeds aan uw kleinkinderen dat het niet goed is om te blijven zagen om iets te krijgen, maar nu volgt de uitzondering die de regel bevestigt! Nu zal u zelf ‘zagen’ om er eentje – of zelfs meer – te krijgen! Wij hebben voor u verschillende ideeën verzameld om in en bokaal te stoppen en elke dag als cadeau te trekken! Veel plezier en veel leuke momenten met uw kleinkinderen.

 

Een moment medeplichtigheid:

EEN BEZOEKJE NIET MEER “VOOR UW LEEFTIJD”

Nu is het de beurt aan uw kleinzoon/kleindochter om een plekje te kiezen typisch voor hun leefwereld (skatepark, nieuwste klerenboetiek, platenwinkel, zwembad,…), een plekje waar ze graag vertoeven en met vrienden samenkomen. Uw beurt om zijn/haar leefwereld in te duiken. Wij schrijven het nu al op een briefje: deze ontdekking zal u heel blij maken en nog dichter bij elkaar brengen.

 

Een moment uitwisseling:

ALS CADEAU EEN MAALTIJD SAMEN MET IEDEREEN!

Spreek af op de markt en maak samen uw aankopen. Stel dan uw keuken beschikbaar voor het bereiden van een maaltijd met 4/6/8/10… handen en smul lekker mee (ook al is er te veel met zout gestrooid!). Tafelen, is delen… dat weten we allemaal.

 

Een moment tederheid :

ALS CADEAU EEN CHINEES PORTRET OOG IN OOG

Geen betere periode dan de herfst om papier + potlood boven te halen en oog in oog met uw kleinzoon/kleindochter te vragen hoe hij/zij uw ziet (als u een stuk fruit zou zijn, een kleur, een dier…). U zal verbaasd zijn welk beeld zij over u hebben!

 

Een moment kalmte:

ALS CADEAU EEN WANDELING BIJ ZONSOPGANG

Spot een bank, een bos, een pad met een unieke uitkijk. Vul een rugzak met koekjes en warme drank en maak een afspraak met uw kleinkind, hoe oud/jong ook, om samen de zonsopgang te gaan bekijken. Selfie verplicht voor het nageslacht!

 

Een moment ontdekking:

ALS CADEAU EEN VERRASINGSUITSTAP

Al is het maar voor een paar uur, een uitstap naar een onbekende plek zowel voor u als uw kleinkinderen. Een versterkte burcht waar iedereen het over heeft, een onbekend park, een verborgen rivier. U kan “on the spot” uw ervaringen delen en veel leren over en met elkaar.

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?