Happy-Oma-Opa.be

De “Dag om terug in de tijd te gaan “, gebruiksaanwijzing

Leef de dingen in het groots en organiseer een dag “zoals voorheen” met uw kleinkinderen. Wij begeleiden u…

 

In het bord: veranderd het menu, van ontbijt tot diner zoals die uit uw kindertijd. Een glas melk, een hardgekookt ei in de ochtend; en boterham voor de lunch; een stuk spek en purée in de avond.  Als vieruurtje een boterham met boter of een reep chocola. Maak van de gelegenheid het moment om met hen te koken en schrijf de recepten op in een familieboekje.

 

In de zetel: breng fotoalbums uit over meerdere generaties. Het is aan hen om de naam te raden van uw oude speelgoed (knikkers, windmolen …).

 

Op tv: Nee, Castor en Pollux speelden niet in herhaling zoals “Heidi”. Zoek een of twee afleveringen om ze te laten zien en om uw band te behouden.

 

Spelen: Leer ze de regels van de karpetten maar ook al uw tips om de bal te winnen. Voor één keer bent u de sterkste!

 

Muziek: Toen bestond er nog geen Spotify, Dalida, Charles Trenet en Joe Dassin hadden nog steeds de hoogste rekening. Misschien is het idéale moment on het lied waarop de grootvader van uw kleinkinderen u de eerste keer heeft uitgenodigd om te dansen. Vertel ze dit geheim…!

 

Aankleden: Iedereen in een jacquard vest, schortjurk en kort slipje! Als uw koffers leeg zijn, sla dan de garageverkoop ermee door … maar vermijd het wollen zwempak. Verkleden zoals vroeger is samen achteruit stappen.

 

 

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?