Happy-Oma-Opa.be

Onze idee voor het personaliseren van schoolbenodigdheden


						

De zomer loopt langzaam op zijn einde en het is nu al tijd om je voor te bereiden op de start van het schooljaar. Maar dankzij DIY is het verre van een karwei! Geniet samen met uw kinderen van het aanpassen van schoolbenodigdheden met deze selectie leuke en kleurrijke ideeën. Rol op de terugkeer naar school!

Wat u nodig hebt:

  • Bindingen
  • Washi Tape en/of Ducktape
  • Kaart
  • Schaar

We Beginnen :

Begin met het voorbereiden van uw kartonnen basis. U gebruikt deze basis om in de doorzichtige voorflap te schuiven voor leuke personalisatie. Na het maken van uw eerste omslag (huidig ​​op de onderstaande foto) 

Ik heb bijvoorbeeld extra breedte toegevoegd aan mijn voorste inbindomslag, die ik vervolgens heb gesneden om als rug te gebruiken (zoals hieronder weergegeven). Het bespaarde tijd, dus ik hoefde de rugdekking niet apart te doen.

Wanneer uw basis klaar hebt, begin u met het aanbrengen van uw decoratieve linten op de voorkant van het karton. Kies washi-tape en begin ze neer te leggen. U kunt de washi-tape in elke gewenste uitvoering of volgorde rangschikken. Dit is het moment om creatief te worden en gek te worden met design! Bij het plaatsen van elke strip kunt u de uiteinden eenvoudig aan de achterkant instoppen waar ze niet zichtbaar zijn.

Het is zo gemakkelijk en leuk dat het zelfs een geweldig knutselwerkje voor je kinderen kan zijn!

 

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?