Zelfgemaakte ijsjes met Bonne Maman confituur

Voor 4 ijsjes – Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:

  • 15 aardbeien
  • 16 frambozen
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 250 g mascarpone
  • 100 g bruine suiker
  • 1 vanillestokje
  • 8 theelepels Bonne Maman Aardbeien & Frambozenconfituur

Voorbereiding :

  1. Meng in een kom de Griekse yoghurt en de mascarpone.
  2. Voeg het vanillestokje en de suiker toe.
  3. Snijd de aardbeien in kleine stukjes en leg ze samen met de frambozen op de bodem van de ijsvorm.
  4. Voeg een theelepel confituur toe voor elk ijsje.
  5. Vul vervolgens de vorm tot de rand met het yoghurtmengsel.
  6. Voeg de stokjes toe.
  7. Zet minstens 3 uur in de koelkast.
  8. Draai uit, het is klaar!

Deze ijsjes, even fris als fruitig, zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal variaties voor een verwenmoment om met de kleinkinderen te delen. 

Bron : MarieClaire.fr

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?