Voor 4 ijsjes – Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
- 15 aardbeien
- 16 frambozen
- 250 g Griekse yoghurt
- 250 g mascarpone
- 100 g bruine suiker
- 1 vanillestokje
- 8 theelepels Bonne Maman Aardbeien & Frambozenconfituur
Voorbereiding :
- Meng in een kom de Griekse yoghurt en de mascarpone.
- Voeg het vanillestokje en de suiker toe.
- Snijd de aardbeien in kleine stukjes en leg ze samen met de frambozen op de bodem van de ijsvorm.
- Voeg een theelepel confituur toe voor elk ijsje.
- Vul vervolgens de vorm tot de rand met het yoghurtmengsel.
- Voeg de stokjes toe.
- Zet minstens 3 uur in de koelkast.
- Draai uit, het is klaar!
Deze ijsjes, even fris als fruitig, zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal variaties voor een verwenmoment om met de kleinkinderen te delen.
Bron : MarieClaire.fr