Happy-Oma-Opa.be

4 originele ideeën om in de tuin te spelen

Maak een reusachtige watermat!

Hier een toffe manier om af te koelen zonder nat te worden ! Met deze gigantische watermat kunnen uw kleinkinderen uren rennen, glijden en rollen zonder zich te nat te maken. Deze mat, gemaakt van grote dekzeilen die aan elkaar zijn bevestigd en met water zijn gevuld, houdt kinderen koel en biedt hen tegelijkertijd een buitenactiviteit vol gelach en pirouettes!

 

Maak Bubbels op een andere manier!

Bellen blazen, het tijdloze spel van de zomer! Kinderen zijn dol op deze activiteit, die niet alleen bijzonder leuk is, maar ook goed is voor de ademhaling, de gebarencoördinatie en het volgen van de ogen. Laten we grote bellen maken met een hoepel of een plastic fles en een oude sok  om bubbelslangen te maken!

 

Maak uw eigen sprinkler!

 Van een simpele plastic fles kunt u een sproeier maken! Een slang, een fles en een paar gaatjes, en we zijn klaar om ons te verfrissen en tegelijkertijd een tweede leven te geven aan onze plastic flessen!

 

Uitvinden, Experimenteren:

Wat als we de kleintjes hun creativiteit laten uitleven? Met water, afwasmiddel en voedselkleurstof maak je een super veelkleurig schuim waar ze hun handen in kunnen dopen en in kunnen spetteren!

 

Bron : BlogHopToys.fr

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?