Natuurlijke paas cupcakes

INGREDIËNTEN:

  • 25 g amandelen
  • 50 g bloem
  • 25 g suiker
  • 40 g boter
  • 7,5 cl melk
  • 2 eieren
  • 3 theelepels honing
  • 1 theelepel bakpoeder

VOORBEREIDING:

  1. Verwarm de oven op 180 ° C.
  2. Smelt de boter in een pan op laag vuur.
  3. Klop de eieren met de suiker in een kom.
  4. Voeg de bloem met het bakpoeder en het amandelpoeder toe en roer dan de gesmolten boter met de honing en de melk erdoor.
  5. Vul de vorm voor 3/4 en bak ongeveer 30 minuten.
  6. Laat 1 uur afkoelen.

Om ze te versieren:

Voeg voor het glazuur slagroom of mascarpone toe, licht opgeklopt met vanillesuiker.

En voor de mooie konijnenoortjes, neem een ​​paar witte marshmallows, snijd ze doormidden en doop ze in roze kristalsuiker of in een aardbeienpakket. Laat ze 1 uur opstijven in de koelkast voordat je ze op de cupcakes legt ! 

Bron: www.monbebecheri.com

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?