Om een mooie dag te beginnen en de meeste energie te geven aan uw kleine wolven, is een goed ontbijt erg belangrijk. Maar wat moet je ’s morgens eten voor een evenwichtige voeding?

Je kleinkinderen zijn moeilijk, wat te eten in de ochtend dan?

Voor een ideaal ontbijt moet de energie-inname ongeveer 400 kilo calorieën bedragen. Hoe kun je dit doen, vooral als je peuters alleen cornflakes eten?

Laat de melk vrij stromen.

Ten eerste, een grote klassieker, melk. Uw kleinkinderen groeien, de aanvoer van zuivelproducten is essentieel voor de ontwikkeling van hun botten (ze hebben een halve liter melk per dag nodig). U kunt ook een kom van warme chocolademelk bereiden, een beetje meer calorisch is het waar, maar zo lekker. Vruchtensappen (bij voorkeur vers) zijn een goede stimulans voor de dag en leveren veel vitaminen. En als je pleziertjes wilt mengen, maak ze dan smoothies met hun favoriete vruchten.

Wat te eten in de ochtend? Alles is mogelijk

Dan gaan we verder naar het hart van het ontbijt, het eten. Om in de vitaminen te blijven, wat is er nu beter dan fruit dat in stukjes is gesneden. Een beetje frisheid en energie.

Om alle avonturen van de ochtend te kunnen beleven, zijn ook graanproducten nodig.

Brood en spelletjes in pyjama’s

Granen of brood? Het is aan hem om te kiezen. Deze voedingsmiddelen zullen uw kleintjes van brandstof voorzien om hun hersens en overvolle fantasieën draaiende te houden. Om deze maaltijd een beetje te verrassen met suiker (in kleine hoeveelheden natuurlijk). Deze suiker kan de vorm hebben van honing of jam. En als klap op de vuurpijl, een beetje boter om hun immuunsysteem te verbeteren.


loading